Jupi jupi - sreča - internet

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

12. jan 2006 15:34

Ali nič ne berete, kako lahko za nekaj tednov ostaneš brez vsega? Če ste telefon želeli ohraniti pri Telekomu se ne bo zgodilo nič, ker Telekom noče plačati razvezane zanke za telefonijo... Priklapljajo le tiste, ki so tudi telefon vzeli pri T-2. Ostali pa čakajo da se reši spor na Apek-u. Jernej Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

12. jan 2006 17:38

Palma je napisal/a:
Ja, tudi jaz sem odvisna od kulinarike. Ne mine dan, da ne pogledam kaj je novega. Mamamia! Zgleda, da imava popolnoma isti računalnik doma, z isto multifunkcijsko napravo. Tudi jaz sem ga kupila v akciji v Big bangu. Pa sem ga imela že enkrat celo na servisu v Ljubljani. Odpovedala je matična plošča. Menda je bila v okvari že čisto nova. Samo, zdaj pa preberi tole: Servisirali so mi ga v Ljubljani na servisu, prišli po njega domov, ga popravili in spet dostavili na dom. Zamenjali so še tipkovnico, zraven dali eno otroško igrico, (ki pa se na žalost ne da inštalirati ???) in to seveda vse brezplačno, ker je še v garanciji. Najbolj pa me je presenetilo to, da vse skupaj ni trajalo več kot tri dni. Ne vem kako je drugje, vendar so me tile presenetili, tako, da si lahko kar brez skrbi, kar se servisa tiče. Lp Palma Sporočilo je spremenil(a) Palma dne 12. jan 2006 14:00:53
Ja, Palma, pri nas je hčera nekaj preveč šarila, pa zvlekla gor neke viruse in je šel delček pogona za CD rom. Sem odpeljala računalnik v MB v Big bang- v petek, v torek so me že klicali, da je prispel iz LJ, kjer je bil na servisu, in zdaj vse štima. Seveda je bilo zastonj, je še tudi v garanciji. Tako se dela, saj so časi, ko si morallepo prosit in prepričevat trgovca, da nisi kriv, že zdavnaj mimo. No, zato pa jaz zdaj tako veselo brkljam po Kulinariki in preizkušam vzdržljivost mašine, hehe.Pozdrav, Mamamia mamamia

Palma  

član od: 29.9.2003

sporočila: 285

13. jan 2006 8:19

Upam, da bom tudi jaz enkrat dočakala tisti dan, ko bomo v hiši priklopili internet. Za zdaj se še nekako ne moremo odločiti - (finance). Čeprav ponujajo razne variante in neomejen dostop, mi je vendar tistih sedem "čukov" na mesec "rahlo" dosti. Klicni dostop me ne zanima. Seveda, ko pa bo naš mulček že šoloobvezen, bomo pa verjetno malo drugače razmišljali. Ga pa strahotno privlači računalnik tako, da ga je potrebno kar dobro "nazaj držati". Zato pa jaz kar med službo večkrat skočim na Kulinariko, da sem z zadevami na tekočem. Lep pozdrav Palma

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

13. jan 2006 8:51

Palma- se strinjam. Ko otrok zraste, v sedanjem času v šoli nima kaj delati (oz. bo veliko težje). Jaz brez interneta umrem.. čeprav je treba "reskirati" 7 jurjev, pa po drugi strani prihranim na bencinu, saj mi ni potrebno za vsako stvar v Lj. (študiram v Lj. in brez interneta na našem faxu nimam kaj početi- vse prijave in odjave na izpite so možni samo elektronsko, prav tako obvestila, da ne govorim o zapiskih...) Ja, internet je postal vladar sveta... na žalost. Lep dan vam želim

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

13. jan 2006 10:47

Ja, mogoče pa ni na žalost. Brez interneta tudi tega foruma ne bi bilo in kaj bi mi brez nas? Včasi kdo reče, da je računalnik neoseben in e-pošta tudi. Meni pa se ne zdi, da je vselej tako. Poglejte, s kolikimi ljudmi več smo v stiku, ko imamo ti dve možnosti...Ob tem ne pravim, da je treba zmanjševati osebne stike. Daleč od tega, ti so meni še vedno na prvem mestu. AMpak odpira pa nam internet številne možnosti, da navežemo tudi osebne stike...Navsezadnje se nas je 20 "kulinarikov" prav po zaslugi interneta tudi osebno spoznalo... Eh, čuda sodobne elektronike...AMpak meni je uspelo, da oba otroka še vedno rada bereta knjige, da sin ne visi nenehno na računalniku, da se oba še srečujeta s prijatelji tudi zunaj, na cesti in v naravi, skratka kombiniramo...Mama pa se šeta po internetu..... Mamamia mamamia

Reca  

član od: 1.3.2004

sporočila: 3814

13. jan 2006 12:58

Pozdravljeni vsi! Nisem brala vsega kar ste napisali, pa bom kljub vsemu probala odgovorit na najbolj ključna vprašanja. Kaj imajo med seboj telekomovci in T-2 jevci me ne zanima. Mene zanima samo to, da stvar dela. Pri nas smo čakali 3 tedne, dokler jaz nisem popolnoma ponorela, jim zagrozila z novinarji in s tem, da se bom osebno nastanila v njihovih prostorih, dokler stvar ne bo začela delat. No in danes so prišli vsi, celotna ekipa, se opravičevali, pregledovali in nazadnje ugotovili, da je vzrok v tem, da so si ose samovoljno naredile gnezdo na že popolnoma uničeni napeljavi. Zadevo so sanirali in zdaj dela. Upam da bo v naprej tudi tako. Samo tečen moraš bit in jih postavit pred dejstvo. Je pa res kot pravi Jernej, da zaenkrat ne moreš najeti samo telefona ali neta. V paketu ali nič. Sicer pa je moje mnenje tako. Kar korajžno, zakaj bi Telekom služil na veliko, če se da tudi s polovično ceno ustvarjati dohodek. lp Vesna Vesna Milek Recko

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti