12. jan 2006 17:38
Palma je napisal/a: |
Ja, tudi jaz sem odvisna od kulinarike. Ne mine dan, da ne pogledam kaj je novega.
Mamamia! Zgleda, da imava popolnoma isti računalnik doma, z isto multifunkcijsko napravo. Tudi jaz sem ga kupila v akciji v Big bangu. Pa sem ga imela že enkrat celo na servisu v Ljubljani. Odpovedala je matična plošča. Menda je bila v okvari že čisto nova. Samo, zdaj pa preberi tole: Servisirali so mi ga v Ljubljani na servisu, prišli po njega domov, ga popravili in spet dostavili na dom. Zamenjali so še tipkovnico, zraven dali eno otroško igrico, (ki pa se na žalost ne da inštalirati ???) in to seveda vse brezplačno, ker je še v garanciji. Najbolj pa me je presenetilo to, da vse skupaj ni trajalo več kot tri dni. Ne vem kako je drugje, vendar so me tile presenetili, tako, da si lahko kar brez skrbi, kar se servisa tiče.
Lp
Palma
Sporočilo je spremenil(a) Palma dne 12. jan 2006 14:00:53 |
Ja, Palma, pri nas je hčera nekaj preveč šarila, pa zvlekla gor neke viruse in je šel delček pogona za CD rom. Sem odpeljala računalnik v MB v Big bang- v petek, v torek so me že klicali, da je prispel iz LJ, kjer je bil na servisu, in zdaj vse štima. Seveda je bilo zastonj, je še tudi v garanciji. Tako se dela, saj so časi, ko si morallepo prosit in prepričevat trgovca, da nisi kriv, že zdavnaj mimo.
No, zato pa jaz zdaj tako veselo brkljam po Kulinariki in preizkušam vzdržljivost mašine, hehe.Pozdrav, Mamamia
mamamia