11. avg 2013 20:09
Tudi meni so naredili izris kopalnice v trgovini, kjer prodajajo vse za kopalnice. Računali niso nič, je pa res, da sem tam kupila tuš kabino in ploščice.
Moja kopalnica je velika 2x2M. Za delo sta računala delavca 1.300 eurov, za material (ploščice, umivalnik, tuš kabina, wc školjka, wc deska, ogledalo,kopalniška omarica 190X35cm in vse komplet nove cevi in ves material z lepilom, silikonom....2.700 eurov)....se pravi, da me je stala 4.000 eurov.
Bila je velika investicija, ampak se je izplačala, ker sem imela odtoke že čisto zamašene. Blok v katerem živim je star 25 let, ampak so bile cevi tako slabo položene (pod kadjo je bila cev stisjena), da sem imela odtoke velikokrat zamašene
Je pa sedaj velik užitek stopiti v tuš kabino in novo kopalnico, še posebej v teh vročih dneh.
Cena je predvsem odvisna kakšne ploščice položite (mene so stale 450 eurov), pa tudi cenovni razpon tuš kabin je velik. Jaz sem jo našla za 350 eurov (90x90). Končna cena se sliši velika, vendar je to investicija za naslednjih 20 let.
enaMarjetka