Zanima me, če ste že delali gibanico z listnatim testom (enak recept kot za prekmursko gibanico, samo, da bi dala namesto vlečenega testa listnato) in kako vam je zadeva izpadla?
jade
Zanima me, če ste že delali gibanico z listnatim testom (enak recept kot za prekmursko gibanico, samo, da bi dala namesto vlečenega testa listnato) in kako vam je zadeva izpadla?
jade
9. mar 2005 9:37
Jaz sem jo že jedla ,delala ne ,saj veste to potem ni več prekmurska gibanica ,ker izgubi svoj specifičen okus ,ki jo dela tako edinstveno njam ,njami.... Izgledala je v redu če vas to zanima ,ampak čutilo se je da to ni to -jaz sem bila mogoče bolj pozorna ,saj veste Prekmurcu ne uide pri gibanici okušanje in seveda izgled . LP Marta
9. mar 2005 11:25
Z listnatim testom ni več prekmurska gibanica, je pa tudi zelo dobra sladica, lahko sladka ali slana, jaz dodam orehe in rozine v skuto, pa vse skupaj na listnato testo, zvijem in spečem. Probajte!
9. mar 2005 12:29
Hvala za odgovore. Ja pa jo bom res raje delala, tako kot ponavadi, ja v bazi recept z listnatim testom pa me je zanimalo, če je boljša kot z vlečenim. Ja Galja ta predlog pa je res dober, bom tudi to ob priliki probala. LP jadeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Bučni mufini s kremastim nadevom