12. jun 2022 20:54
Toplo priporočam smsungovo dual cook. Ni najcenejša, mislim da zdaj stane okoli čez tisoč evrov, lahko malo čez, a je vredna vsakega evra. Sicer sem na neki spletni strani videla, da stane okoli 700 evrov, ne vem pa, ali pošiljajo v Slovenijo. Jaz sem mojo kupila pred malo več kot dvema letoma v Harvey Normanu, (bila je v akciji, z gotovinskim plačilom sem dobila še popust kin je bila moja za man kot 800 evrov), drugje je sploh nisem bila našla. Zdaj jo verjento že imajo tudi drugod.
https://www.samsung.com/ie/cooking-appliances/ovens/e
Njena prednost je, da jo lahko s posebno ploščo razdeliš na dve manjši pečici in istočasno pečeš dve različni jedi na dveh različnih temperaturah (ima namreč dva ventilatorja) in različno dolgo. Vrata so s prelomom, torej lahko odpiraš le zgornji del pečice, ko pečeš le na zgornjem novoju. Ko pečeš kot v običajni pečici,, pač odpreš cela vrata.
Seveda ima pirolizo, žar funkcijo in številne prednastavljene programe, nima pa vgrajene sonde za merjenje temperature mesa med peko. Kombiniraš lahko različne načine peke. Če potrebuješ, da je na primer zogornji del jedi bolj zapečen, namesto cele pečice in močnejšega gretja od zgoraj uporabiš le zgornji del pečice. Se tudi energije manj porabi.
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 12. jun 2022 20:59