1. apr 2020 15:04
V eni drugi temi sem želela napisati moje mnenje, pa vidim da je od včeraj do danes izbrisana??? Spet vlada močnejšega, bolj pomembnega, bolj glasnega od glasnih. Kdo odloča o tem ??? Tisti, ki si ne dovoli slišat mnenje šibkega, nemočnega človeka, ki je osamljen v puščavi, njegov klic nič ne pomeni, tu je vlada kapitala. Naj vas spomnim, o tem je velikokrat govorila naša Grejsi, pa je nismo razumeli. Brisali so jo, brez da bi se ona mogla branit, ni nam mogla podat svojega mnenja, zaprli so ji dostop do tega, da bi nam lahko pojasnila, kaj se je sploh zgodilo. Pa ne bom o tem, je preteklost, ki se me je močno dotaknila........
Ljudje, ne prepirajmo se. Ohranimo zdravo pamet. Sporočila, ki jih poslušamo in beremo, so nas ohromila, so si nasprotujoča, zato nastaja toliko zmede in panike. Ne vemo več, kaj je res in kaj ne. Zase vem, da ravnam odgovorno do sebe in moža. Sva doma, ker si to pač lahko dovoliva. Eni, veliko njih si ne more!!!
Danes moj vnuk praznuje 25 rojstni dan. Težko mi je. Ne bova se videla, objela, poljubčkala......
Še vedno so trije moji najdražji tisti, ki vsak dan hodijo v službo.......MORAJO!
Bi samo prenesla sporočilo dr. Nade Rotovnik Kozjek, ki jo globoko spoštujem in verjamem v njeno izjavo: Ne razumem, zakaj bi v tem času opuščali telesno aktivnost, dokler jo izvajamo v skladu s priporočili za samoizolacijo.
Kdor lahko, naj bo doma, da se čimprej izvlečemo iz tega stanja ( sranja ) Prej bomo dojeli, da Matilda ne pobira samo starejše, betežne populacije, ampak tudi zdrave mlade, bolje jo bomo odnesli. Upam močno !!! Res pa je, da smo mi bolj na udaru. SREČNO Slovenija, moja dežela...
Bodimo razumni, pomagajmo si med seboj....na tem vrtiljaku smo vsi, eni bomo izstopili prej, drugi kasneje, večina bo izstopila na zadnji postaji
Johana, ti se pa kar ponosno vrni na ZID, večkrat ko pademo, močneje se znamo pobrati.
Vse dobro vsem, le skupaj bomo zmagali