12. nov 2014 23:53
Pa si sigurna, da ne bo kdo ponoči...
mopsika
12. nov 2014 23:53
Pa si sigurna, da ne bo kdo ponoči...
mopsika
13. nov 2014 0:37
http://www.kulinarika.net/recepti/13144/sladice/jabolcn
meni je tale ok, ga dela nasa naredilamama :)
13. nov 2014 6:16
Rock on, me veseli da ti je zavitek všeč .
Bannanna, ta tvoj recept sem komaj včeraj najdla, izgleda odlično. Ga kmalu naredim .
SMARTY1
13. nov 2014 7:19
Rock on, a ni štrudel najboljši še topel? Sicer pa lepo, da ti je uspel.
Tudi jaz ga bom danes sprobala po tem receptu.
Nena
13. nov 2014 9:17
Ja, tisto 'ponarejeno' vlečno testo je res zakon.
Life is war against boredom~
13. nov 2014 13:24
Skoraj smo ga že pokončali, zavitek namreč..kaj happy k mi je uspel nb, verjamem da je štrudl boljši dokler je še topel a kar vem zase ga imam raje, ko se shladi..mopsika, še dobr da moja starejša spi k čok ko enkrat mrkne bi lahko vse iz stanovanja izginilo i nikom ništa
Če lahko še neki omenim, zadnjič sem delala bajadero po zelo simpl receptu, ki sem ga našla tu..vse je bilo O.K., zataknilo se mi pa je pri čok. glazuri, že ko sem jo topila z margarino na sopari je bila bolj kremasta kot tekoča..shlajena na bajaderi pa je bila živ polom
Lomila se je k pr norcih, na koncu je bil videz moje 'mojstrovine' k da bi bila pod prešo, uff..kaj sem naredila narobe pri glazuri???
Rock on
14. nov 2014 11:04
Rock on je napisal/a: |
Če lahko še neki omenim, zadnjič sem delala bajadero po zelo simpl receptu, ki sem ga našla tu..vse je bilo O.K., zataknilo se mi pa je pri čok. glazuri, že ko sem jo topila z margarino na sopari je bila bolj kremasta kot tekoča..shlajena na bajaderi pa je bila živ polom Lomila se je k pr norcih, na koncu je bil videz moje 'mojstrovine' k da bi bila pod prešo, uff..kaj sem naredila narobe pri glazuri??? |
Po mojih izkušnjah se za glazuro namesto margarine ali masla bolje obnese sladka smetana. Nič ne poka, okusnejša je, edino bolj mehka v primerjavi z margarinasto.
Tukaj je en preverjeno odličen recept zanjo.
Vanilija
14. nov 2014 14:04
Tudi glazura z dodatkom olja se ne lomi. Meni je tudi najbolj okusna glazura s smetano, kadar pa hočem, da je trda, a se vseeno lepo reže(z vročim nožem seveda), dodam olje.
Vesnuska
14. nov 2014 20:18
Vesnuška in Vanilija, še ta vikend sprobam in javim k bom na finišu..hvala lepa punce za nasvete..
Rock onKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Bowla s kozicami