11. avg 2014 15:26
Pipi Maj je napisal/a: |
Katka85 najlepša hvala za odgovor - mislim, da razmišljava na podoben način (kar sem v svojem vprašanju opisala kot "borno", si ti opisala kot "pametno"). Da ne jeziva "pravovernih" uporabnikov Kulinarične Slovenije predlagam, da s to temo raje zaključiva. Še enkrat pa najlepša hvala za tvoj odziv in lep dan! Lep pozdrav tudi vsem ostalim in upam, da vas z mojim vprašanjem le nisem preveč razbesnela (po odzivih sodeč ste precej jezna družba, kar relativno novega uporabnika kar malo odbije od spletne strani) - še enkrat, glede na niz odzivov iz strani 1 se mi je zdelo namreč skorajda na mestu.
Pipi Maj
Sporočilo je spremenil(a) Pipi Maj dne 11. 2014 13:43
Sporočilo je spremenil(a) Pipi Maj dne 11. 2014 13:55
|
Zelo dvomim, da sta s Katko85 koga razbesneli, razvedrili sta nas pa gotovo kar precej, saj mislim, da nas je kar nekaj v tej pravoverno jeznoriti družbi, ki se z veseljem nasmejemo eklatantnim neumnostim.
Lepo se mi zdi, da sta se kar sami složno odločili da je "borno" pri vaju sinonim za "pametno". Simpatično je tudi, da se vama zdi primerno, pametno in pravilno tisto mnenje (kolikor sta ga pač sposobni oblikovati), ki se dovolj ujema z vajinim bornim, oziroma pametnim po vajino.
Nikar pa se ne glede na svojo bolj ali manj relativno uporabnost ne pustita odbijati.
Huxley vsekakor s pojmom pnevmatičnosti zahteva kanček več erudicije.
nola
Sporočilo je spremenil(a) nola dne 11. 2014 15:29