Prosim, če mi kdo lahko sporoči, kje bi lahko kupil šamotno ploščo dimenzije 40x30x3 cm. Uporabljal bi jo za peko v pečici.
hvala.
lp.
fasulas
Prosim, če mi kdo lahko sporoči, kje bi lahko kupil šamotno ploščo dimenzije 40x30x3 cm. Uporabljal bi jo za peko v pečici.
hvala.
lp.
fasulas
2. mar 2014 19:36
Poglej na bolho. Oziroma poišči kakšnega pečarja. Nič nisi napisal, približno kje v Slo bi prišlo zate v poštev.
Loni Makaroni
2. mar 2014 20:46
Sem iz Celja. V kamnoseštvu Kamen v Celju nimajo.
fasulas
2. mar 2014 21:04
Kamnoseštvo ne prodaja šamotnih plošč. Dobiš jih v trgovini z gradbenim materialom,ne vem pa,zakaj rabiš šamotno,a je to za pečico na drva? Jaz imam notri opečno,narejo nalašč za to,da ni preveč vroče spodaj,kupljena pri lončarju.
koleraba56
2. mar 2014 21:06
Pozdravljen, take plošče za v pečico lahko dobiš na Stranicah. Ne vem glih kakšne dimenzije majo, delajo jih pa. Poglej zs, da ne delam tukaj reklame.
Andika68
2. mar 2014 21:52
Povejte mnenje o tej plošči.
http://www.kolektiva.si/nadomestna-krusna-plosca-za-p
Bi šla vprašat direkt k njim, ker je v moji bljižini. Pa pogajat za ceno, ha,ha
Andika68
2. mar 2014 22:54
40 evrov za en cegu? Šamotno opeko sem čisto normalno kupila v trgovini Dom Žabnica, rabi se (mislim?)za občaganje peči. Res pa je manjši format, a prava debelina. Jaz sem vzela dve opeki za pečenje ne prav velike pice. Po mojem opeka preveč izolira grelce, več elektrike porabiš.
Katrca11
3. mar 2014 0:11
http://www.plosca.si/index.php/glinena-pekovska-pl
Poglej tukaj, če je to kar iščeš.
Lp, Sabina
3. mar 2014 7:11
Med kamnoseki in pečarji je velika razlika .
Loni Makaroni
3. mar 2014 8:12
ne rabite tega. šamotna plošča stane pod 10 €
3. mar 2014 22:25
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek v poletni solati
Pečen riž z zelenjavo