1. feb 2014 18:15
Slitkx, kakorkoli, ne postavljam se ti v bran, niti tebi niti komu drugemu. Pravila na forumu so pač pravila in v življenju je tako, da se je treba povsod držati nekih pravil - saj ni nujno da sodelujemo na tem forumu, če nam pravila pač niso všeč. Potem se poišče drug forum, kjer nam pravila prač bolj ustrezajo. Tudi jaz podpiram ćlanice na tem forumu, da je pač primerno izražanje izraz našega spoštovanja do vseh ostalih, ki sodelujejo na tem forumu - prav gotovo, se bom potrudila pisati v primerni slovenščini (ne trdim 100 %), ker se tu pač vsi tako izražajo, verjamem pa, da obstajajo tudi forumu, kjer je izražanje bolj svobodno in tam, če bom hotela sodelovati, se bom poskušala temu prilagodili.
Sedaj pa k temi - vprašanje je bilo kako zmehčati trdo maslo - mogoče pet zapisov daje koristen nasvet, kako to narediti, vsi ostali zapisi so balast v tej temi. Saj včasih, je zabavno prebrati tudi tak balast, toda skoraj vse teme so bolj ali manj zasičene z njim, tako da se že po prvi strani izgubi tema, zaradi katere je bil forum odprt, saj pogovor zapluje čisto v druge vode, ki včasih nimajo nobene veze z naslovom. Včasih, se mi prav zasmili avtor teme, sploh če je novinec, ker nikakor ne dobi odgovora na to kar je vprašal. Res bi bilo dobro, da bi se na forumu oglašali tisti, ki imajo v zvezi z dotično temo tudi kaj povedati.
Tudi ta moj zapis spada pod balast te teme, toda žal so me preveč zasrbeli prsti, kot že tolikokrat poprej, pa sem mirno zapustila temo in nisem komentirala, ker pač nisem imela nič pametnega pripisati v zvezi z naslovom teme ali pa so moj odgovor že povzeli moji predhodniki. Tega pravila se skušam držati - kako mi to uspeva presodite drugi.
O mehčanju masla, dragi slitkx, so ti podali koristne nasvete mislim, da na drugi strani in enako bi ti svetovala tudi jaz, pa so drugi to že prej napisali.
Pa lep večer še naprej vsem.
tedyka