2. jun 2013 0:26
@mamaF: V grobem gre za drugačen način distribucije - nekaj v smeri kot zeleni zabojček, ja. Prvo sem koncept razložil prijateljem in sodelavcem. Večina jih je z zanimanjem poslušala, vendar je vse prevečkrat prišlo do odgovora, da se ne da nič spremeniti. Jaz se NE strinjam s tem, zato sem želel pridobiti več mnenj. Če ljudje hočemo spremembo, če hočemo bolj zdravo hrano - jo bomo tudi dobili. Zato sem sestavil vprašalnik s štirimi vprašanji, najbolj me je zanimal odgovor na to "ali verjamete, da bi lahko jedli bolj zdravo?". Želel sem izvedeti koliko ljudi verjame v spremembe na področju zdrave prehrane in to sem tudi dobil.
@mamamia: nobenemu nič ne prodajam, ga nič ne prepričujem ali silim - kaj naj drugega rečem :D. Želel sem se samo prepričati, če je moj čas in energijo vredno vlagati v to področje ...
@perpetua: tnx. Ne vem, zakaj je prišlo do debate, da delam peticijo - to ni zbiranje podpisov ampak 4 vprašanja na google docs-ih - samo zato, da imam odgovore organizirane. Sem pa seveda ta vprašalnik dal tudi FB prijateljem, od katerih sem dobil največ feedback-a.
@vanja: http://www.youtube.com/watch?v=lHkeNnfbR_Y :D
@vsi: Razumem vaše pomisleke, ker vem, da vam nisem ponudil dovolj informacij, vendar prosim razumite, da jih v tej fazi ne morem dati. That's all! :)
Za konec, hvala vsem, ki ste mi odgovorili. Ful! (vprašalnik sem sedaj zaprl)
Lp,
Klemen
knagode