20. jan 2013 15:17
Oddaje sicer nisem videla, mi je pa všeč zapis mamamie, ZZak1979 in Hedonista. Pa slike scen sem si seveda pogledala in se mi zdijo futuristične z vidika dizajnerjenv 1950ih let.
Če hočeš biti voditelj oddaje pač moraš imeti to v sebe ali pa nimaš. In jaz tega nimam. Res ne moreš spraševati publike, kaj naj popraviš, da bo OK. Konec koncev bo vsak od publike predlagal nekaj drugega in potem se zgodi tole. Po moje imajo dobri voditelji precejšen ego in seveda dovolj talenta, ki se s stažem pred kamero izboljšuje. Po moje je s tem tako, kot z dobrim risnajem: Znaš ali ne znaš.
Drugače oddaje, še posebej kuharske, rada gledam, če mi je osebnost voditelja/voditeljice simpatičem. Še posebej tiste občudujem, ki lahko blebetajo v nedogled in delijo informacije o tem, kje in kdaj so nekaj prvič jedli, kako je njihova priprava drugačna, ipd. Če ga kaj polomijo, se nasmejijo v kamero in rečejo, da se to vsem zgodi. Potem so seveda tudi taki, ki imajo fantastične recepte, lepo snemano oddajo, a so mi zaradi kakršnegakoli napravljanja zoprni. Seveda obstajajo tudi tretji, katerih kuharija mi ne sedi, ampak zato je vedno pri roki "šalt hebel", da se prestavi kanal.
Vanja