26. dec 2012 11:35
Daj malo bolj natančno preberi, kaj sem napisala: "A nekaj gotovo je, dragocene izkušnje nedvomno. O oddaji težko karkoli rečem, ker nisem gledala, bom pa vsekakor to storila, ker me res zanima, kaj so doživeli in kako bodo to predstavili."
Če je to trapasto, potem ne vem, kaj naj jaz tebi rečem. Lepo piše, za pismene seveda, da ne bom komentirala, ker nisem gledala, da pa bom pogledala itd... Nočeš razumeti ali ne zmoreš?
Mojo slinavko pa kar na miru pusti, sem neuničljive sorte in sem tudi tej mali žlezi pokazala, da se jo da premagat, pa če je še tako slabo kazalo.
In če o čem, si upam soditi o popotniških oddajah. Že vem, zakaj. In o tej še nisem napisala svojega mnenja, (do katerega imam seveda pravico - ali morda ne?), bom pa to storila, ko si uspem oddajo ogledat. Ti pa bolj natančno preberi, kaj piše v postih, preden se v koga spustiš. Bo šlo? Pravzaprav, četudi ti ne bo šlo, je meni prav. Kdo pa sva midva, da bi bilo najino nestrinjanje za koga bistveno? Sva zgolj dva člana istega foruma.
Grem zdaj k tašči na kozarec penine, je za zajtrk nisva spraznili, pa bova zdaj do kosila to nadoknadili.
mamamia