Sodelavka je prinesla v službo mortadelo s tartufi, ki jo je kupila v eni trgovini v Trstu (BM).
Kako je pa to dobro!!! Pri nas tega še nisem zasledila, a morda katera ve, da se kje dobi? Hvala in LP.
pekoča paprika
Sodelavka je prinesla v službo mortadelo s tartufi, ki jo je kupila v eni trgovini v Trstu (BM).
Kako je pa to dobro!!! Pri nas tega še nisem zasledila, a morda katera ve, da se kje dobi? Hvala in LP.
pekoča paprika
12. jun 2012 16:58
Jaz sem jo zasledila samo v Italiji, kupujem jo predvsem v Coopu v Torriju ali Montedoru. Drugače jo pa imajo tudi v večini italijanskih trgovinah. Zadnje čase pa v Merkatorju dobim tudi sir s tartufi, ki sem ga prej morala kupavati v Italiji, pa še nekaj drugih dobrot imajo od firme Renzini, tako da lahko samo upamo, da se bo tudi mortadela s tartufi kmalu dobila pri nas.
kačaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Moj domači kruh
Zdrava orehova potica