23. feb 2013 11:40
Samo enkrat sem kupila Pečjakovo testo, pa nikoli več. Dosti boljše mi je Hokusovo in vedno se obnese.
fila
23. feb 2013 11:40
Samo enkrat sem kupila Pečjakovo testo, pa nikoli več. Dosti boljše mi je Hokusovo in vedno se obnese.
fila
23. feb 2013 16:16
Meni se je do sedaj še vsako testo lepo naredilo, razen takrat ko sem ga dala na odtaljevanje v mw :S
Fino je, da pečemo z vključenim ventilatorjem, se veliko bolj napihne in da ne stoji s kakšnim toplim nadevom predolgo.
25. feb 2013 15:54
Zadnjič sem videla eno dobro finto, kako čimbolj naraste testo. Ob obe strani testa je dal vilice. Seveda pa je trik tudi v posodici z vodo na dnu. Temperatura pa obvezno 200.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
25. feb 2013 17:42
Kako to misliš, Trixi - ob obe strani testa je dal vilice?
Barbra
25. feb 2013 18:22
Vem le to, da je treba listnato testo vedno prepikat z vilicami, da pride zrak med plasti in se lepše lista. AP skodelica vode na dno pečice, iz istegarazloga. Tako sem nekje prebrala in funkcionira.
mamamia
25. feb 2013 18:42
Meni pa ravno to prepikanje pomeni da testo uplahne. Tako kot npr pri kremsnitah Kjer je zazeleno da ni 5 cm visoka velika plahta listnatega testa. Vcasih se spomnim prepikat sele ko vidim da en "povster" testa buhti v pecici. meni se najbol obnese samo ventilator, ki testo prav napihne
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cvetačna juha s popečenim kruhom
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda