3. feb 2012 17:16
Ne preverjajo, ker sem jo že tudi jaz komu posodila in ni bilo nobenih težav.
Zimt
3. feb 2012 17:16
Ne preverjajo, ker sem jo že tudi jaz komu posodila in ni bilo nobenih težav.
Zimt
4. feb 2012 9:06
Hvala lepa mamamia.
Lep vikend vsem
litops
4. feb 2012 13:27
Še vsakič ko sem šla v Celovcu v metro so najprej preverili na blagajni po telefonu. Pa imam kartico več kot 10 let.
L.P.
mijamarija
4. feb 2012 13:50
Po mojih izkušnjah kartice v Metroju preverjajo samo v primeru, da nakupujete brez DDVja (se pravi da je podjetje zavezanec za DDV in tako podjetje lahko v državah EU kupuje stvari brez DDVja). Mene vedno vprašajo, ali naj računajo z ali brez ddvja. In če odgovorim z, se nihče več ne ukvarja, ali sem lastnica kartice ali ne.
OrionLady
4. feb 2012 15:29
Oprosti za pozen odgovor, nisem bila doma. Rezanci so znamke Thai Cooking in imajo širše in ožje. Ta širši so zamotani v take kolače in se super razpustijo ko jih namočim. One ta tanjše pa moram kuhat pa so tudi potem v redu.
Ko sem (še) kupovala v Metroju tudi mene niso nikoli mrcvarli z preverjanjem kartic, tako da to prvič slišim.
Monika7Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tortelini s špinačo in sirom, sušenimi paradižniki in kozjim sirom
Pohorska gibanica