Pozdravljeni,
imam še eno prošnjo in sicer kje v Celju izvajajo tečaj angleškega jezika za 7 let stare otroke? Nas že v vrtcu za štiriletnike vabijo, za te pa ni nikjer, je samo nemščina. Nujna pomoč.
Hvala
Pozdravljeni,
imam še eno prošnjo in sicer kje v Celju izvajajo tečaj angleškega jezika za 7 let stare otroke? Nas že v vrtcu za štiriletnike vabijo, za te pa ni nikjer, je samo nemščina. Nujna pomoč.
Hvala
7. sep 2011 16:11
A tega nimajo kar v šoli? neobvezno?
lp
cervus
8. sep 2011 8:19
V šoli nudijo samo nemščino.
8. sep 2011 8:43
Verjetno vam bodo otroci že v kratkem iz šole prinesli različne ponudbe organizatorjev teh in onih tečajev in boš našla med njimi tudi to kar iščeš. Izvajalci običajno pošljejo obvestila in povabila kar na šole, ki jih preko otrok posredujejo staršem. Tako je bilo pred leti in dvomim, da bi bila sedaj ponudba manjša.
zeta
26. feb 2013 18:56
Mislim, sem šla na podoben način kot rimljanka in glej ga zlomka, že na prvi strani nekaj kontaktov in uporabnih infotov.... Skratka, ni tako težko kot je iskanje igle v vagonu sena.
Googlare mater magistra est.
Vendelina jr.
27. feb 2013 1:28
Vendelina jr. , ne iščem igle v vagonu sena , pa tudi dlake v jajcu ne , le smejem se . Mislim ....
Kalika je iskala pomoč pred približno letom in pol in prepričana sem , da je v tem času tudi sama že našla kakšno uporabno informacijo .
Ja , tudi najboljšim se včasih dogaja.... Nihče ni nezmotljiv .
manca51
27. feb 2013 14:32
Ups....wow. what a mistejk aj mejk. Ajmebože. Čeprav mi ni jasno, tema je bila v naboru tem, ki so bile pred kratkim obdelovane.
Vendelina jr.
27. feb 2013 14:38
Vmes sta bila 2 posta izbrisana zaradi neposredne reklame, zato morda nejasnost.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Pistacijeve rolice