5. sep 2011 16:02
Ostalo mi je še naslednje:
1) KEMIJA - laboratorijske vaje - navodila za učitelje. V bistvu so notri rešitve za laboratorijske vaje. =>5€
2) Kemija za gimnazije 2 (Nataša Bukovec, Darko Dolenc, Boris Šket)-učbenik (nepopisan) =>8€
3) Fluor ni flour (Andrej Smrdu, Založništvo Jutro)-zbirka nalog+rešitve - le malo rešen=>7€
4) Anenin (Andrej Smrdu, Založništvo Jutro)-zbirka nalog+rešitve - le malo rešen=> 9€
Cena obeh: 15€.
5) Na pragu besedila 1 - delovni zvezek za slovenski jezik v 1. letniku gimnazij, strokovnih in tehniških šol (Marja Bešter, Martina Križaj Ortar, Marija Končina, Mojca Bavdek, Mojca Poznanovič, Darinka Ambrož, Stanislava Židan)-malo rešen ~5€
6)Na pragu besedila 3 - delovni zvezek za slovenski jezik v 3. letniku gimnazij, strokovnih in tehniških šol-malo rešen ~ 8€ (nov 15,8€)
7) Na pragu besedila 4 - delovni zvezek za slovenski jezik v 4. letniku gimnazij, strokovnih in tehniških šol - NEREŠEN - 10€
9) Zbirka maturitetnih nalog za nemščino (1995-2003)-malo rešena- 8€
10) Svet književnosti 3 (učbenik za književnost) ~14€
11) Svet književnosti 4 (učbenik za književnost) ~13€
Cena za oba skupaj je 25€ ;)
12)Deutsch mit Grips 1 - DZ ~8€
13)Deutsch mit Grips 1 - UČB ~12€
14)Deutsch mit Grips 2 - DZ ~8€
15) Deutsch mit Grips 2 - UČB ~12€
16) Opportunities Intermediate : učb ~ 15€
17) Opportunities Intermediate: dz ~ 10€
18) Opportunities Intermediate: ~ 4€
19) Stare dobe - delovni zvezek (Stane Berzelak, Tatjana Rozman, Andreja Valič Zupan)- za 1. letnik gimnazij ~5€
20) Srednji in novi vek - delovni zvezek (Stane Berzelak, Tatjana Rozman, Maja Vičič Krabonja) - za 2.letnik gimnazij ~5€
21) Naloge iz Organske kemije. (Margareta Vrtačnik, Boris Šket). So nerešene in nepopisane.
=> 6€
22) Biologija (Smilja Pevec) - Laboratorijsko delo ~ 3€ (delno izpolnjeno)
23) Biologija: Navodila za laboratorijsko delo ~ 3€
Če kupiti oboje => 5€
24) New Headway (Elementary) - Liz and John Soars - delovni zvezek za angleščino - 7€
25)Zbirka maturitetnih nalog za kemijo z rešitvami (2002-2004) =>8€
Cene niso končne. Če kupite več, se lahko dogovorimo za popust. Lahko pošljem po pošti, lahko pa prevzamete v MS, v MB ali po oktobru v LJ (:
Za več informacij pišite zasebno :)
BubyLuby