Pozdravljene!
V soboto praznuje moj tast,ki je nor na čokoladno torto. Ampak jaz bi mu naredila za spremembo ledeno čokoladno torto...ima katera kakšen dober recept ?
Lp
Hvala
Mihaela
michaela
Pozdravljene!
V soboto praznuje moj tast,ki je nor na čokoladno torto. Ampak jaz bi mu naredila za spremembo ledeno čokoladno torto...ima katera kakšen dober recept ?
Lp
Hvala
Mihaela
michaela
26. jul 2011 20:23
Naredi kremo po katerem od receptov za ledeno torto iz baze (npr. Nadina ledena torta), s tem da daš čokolado v celotno maso za kremo. Čokoladen biskvit pa navlaži s čokoladnim likerjem.
Ninja24
26. jul 2011 20:34
Imam recept za ledeno mascarpone torto - kremi lahko dodaš tudi čokolado - ki se postreže s toplo čokoladno omako. Javi, če te zanima, ti pošljem recept. Mamamia
mamamia
26. jul 2011 20:39
Michaela, ena masa tega je v bazi, daj se no malo potrudi z iskanjem, no....
Vendelina jr.
27. jul 2011 9:25
michaela, vidis tamle zgoraj lupo (iskalec)? vtipkaj ledena torta in dobila bos 10 receptov.
Jaz priporocam LTKarmen, ti se pa odloci sama kateri ti je najbolj vsec.
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
27. jul 2011 10:15
Hvala vsem!!
michaelaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako
Špinačna solata z rukolo, jagodami, oreščki, feto in sladkim balzamičnim prelivom