27. feb 2011 21:13
ribaracarak je napisal/a: |
limnol je napisal/a: | hehehe, saša, jaz tudi, jaz tudi!
No, so izjeme - kadar recimo v kaki skutni pogači v imenu zdravega življenja tako šparajo s smetano, da se kar drobi in sploh ne spraviš dol po grlu. Ali pa pri čem ultrazdravem, kar se ponuja kot sladica brez jajc, sladkorja, mleka, maščobe in s polnozrnato pirino moko (ali pa še te ni) - no, tam se tudi ponavadi zahvalim. Ker po moji logiki sladice pač niso, da bi z njimi demonstrirali zdravo življenje. Naj bo pošteno, ali pa raje grizljam korenček.
Sonja |
Tako se govori, limnol - raje enkrat na mesec, če se že več ne sme, ampak takrat tisto ta pravo
rrr
|
rrr, a lahko več krat na mesec?
Ker je moj seznam tistega, kar jem, zelo dolg, lahko omenim česa ne maram: ne maram pisanih ticino in poodbnih okraskov na tortah in nedomiselnih krem z umetnimi okusi.
O sladicah brez jajc, sladkorja, bele moke, masla in še kakšne tako hudo škodljive zadeve pa nisem nikdar razmišljala, ker mi na pamet ni padlo, da bi nekdo lahko žagovino, prelito z vodo in sveže stisnjeno limoninim sokom, zmešanim s skuto iz posnetega mleta sploh lahko imenoval - sladica .
Ak je bal, nek je bal.
Mamamia
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 27. 2011 21:15