30. jan 2011 11:32
S tvojim razmišljanjem se globoko strinjam, !
Sergej, hotel si verjetno bit hudomušen, ampak je tole precej neokusno izpadlo. Mislim, da se bomo iz hrane vedno manj norčevali.
Balenka
30. jan 2011 11:32
S tvojim razmišljanjem se globoko strinjam, !
Sergej, hotel si verjetno bit hudomušen, ampak je tole precej neokusno izpadlo. Mislim, da se bomo iz hrane vedno manj norčevali.
Balenka
30. jan 2011 11:34
Sploh ni norčevanje! Če že kupiš nekaj brez veze, lahko poskrbiš, da bodo vsaj vrabci imeli kaj od tega in ne bo končalo direktno v smeteh!
Sergej
30. jan 2011 11:49
Sergej, a si ti slučajno moj mož?!!!
tulka
30. jan 2011 12:22
Tulka, ne vem - nocoj sem spal sam... si se potepala? ;)
Sergej
30. jan 2011 12:31
tulka
30. jan 2011 14:02
Meni je najboljša pita :testo,dušena jabolka ,testo in za povrh zmešaš malo kisle smetane in jajce.
30. jan 2011 15:08
kohica je napisal/a: |
Meni je najboljša pita :testo,dušena jabolka ,testo in za povrh zmešaš malo kisle smetane in jajce. |
Tole je sicer čisto po mojem okusu, plus orehi v jabolka, pa pravo listanto testo in ne neko z manj maščobami.
Problem,k ohica, je v tem, da želi avtorica teme nekaj zdravega, pa za hujšanje ---- listanto testo, kisla smetana in rumenjak mi ravno ne delujejo kot hrana za shujševalno ...
Mamamia
mamamianeznan uporabnik
30. jan 2011 15:40
V končni fazi gre vse to (listnato testo, smetance, hujšanje itd...) prav lepo skupaj:
lepo potreseš z vsemi slastnimi sestavinami, spečeš...vohaš...mmmmm....ampak pokonzumirajo naj pa drugi!
Sem razumela, da je bistvo v skorajšnjem pretečenem roku uporabe, torej je treba ponucat. pojedel bo pa že kdo..
japaja
30. jan 2011 18:02
Al-Ni,cimeta ne daj v zavitek,verjetno te zaradi tega muči kislina.Kos zavitka brez ne bo škodil,prej,če ga ne boš, pa boš samo sline cedila;) ultranova
30. jan 2011 18:27
, cimet ni nič kriv!!
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni sladoledni sendviči
Jagodni semifreddo