Prometna nesreča

Brina  

član od: 10.10.2001

sporočila: 39

8. dec 2010 10:53

Se strinjam z Issi. Sem slišala, da je bil pred kratkim en podoben primer na Dolenjskem. Nekdo je eno babo malo podrajsal z avtom, sta se lepo zmenila, ji je dal 200 EUrov, saj je bilo le malo materialne škode. Potem pa so to babo drugi napumpali, da je neumna itd., da je ta, ki jo je podrajsal vendarle policaj (slučajno je bil res policaj) in jo bo okol prinesel itd. In je baba šla na policijo in si izmislila, da je pobegnil s kraja nesreče. Epilog: fant ostal brez službe, proti njemu cela medijska vojna , da je bil pijan, pobegnil iz kraja nesreče itd.. itd. Škoda, ne. Če bi imel tako potrdilo bi bilo pa vse OK. Sedaj ga je pa ta baba čist uničila. Brina

zzak1977  

član od: 31.7.2009

sporočila: 2193

8. dec 2010 10:56

Še eno vprašanje potem pa res neham. Zakaj potemtakem pri toliko nezaupanja sploh ponujate denar, če vam to ne gre na roko? Pokličete policijo že takoj in je stvar rešena oz. izpolnite evropsko poročilo?

To mi ne gre v račun.

Commis débarrasseur

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti