29. jul 2013 7:47
Ah pa kje, draga limnol...hihi...nisem jaz FITNESAR oz BB ampak uporabljam praške kot dodatek k uravnoteženi prehrani. Tudi sam sem bil nekoč. tako kot vi, proti temu, a ko sem zadeve preštudiral, se posvetoval tako z amaterji kot strokovnjaki, je bilo ugotovljeno da so to zadeve katere samo pripomorejo da zaužijem dovolj esencialnih zadev. V tem primeru pREDVSEM beljakovin, katere drugače ne dobim dovolj.
Seveda pa, draga limnol, jaz to ne uporabljam tako kot tisti v treningu, ampak se omejujem na 3-4 šejke TEDENSKO!! In ne, kot pri večini dvigovalcev uteži, 3-4 dnevno.
Imam pač tisto fiksno idejo v glavi, da prah je vseeno prah in ni ravno naravno (čeprav so to TOP kvalitetne zadeve in še noben ni niti umrl, niti zbolel na ledvicih, niti se mi ni zmanjšala zmožnost dobiti potomce, hihi) zatorej pa kombiniram.
Tisti dan ko ni meseka in dovolj zaužitih B, si privoščim te slastne zadeve in uživam. Raje mi privoščite kot da grajate a ne? LEPO JE ŽIVLJNENJE in tudi sladkanje v takšni obliki samo dodaja k veselju, NJAAAM.
Imam pa cirka 4 jupol boce z različnimi okusi in kombiniram. To je pri meni za celo leto, a otrok kot sem, si še kar dokupim kaj, saj me vse tiste svetleče boce in vrečke prav premamijo, hihi. Sploh pri kakšnih NJAAAM okusih ala PISTACIJA ali pa SNICKERS se pa res ne morem upret in pol že kupim manjše pakiranje. Tiste 3kilce novih proteinčkov in še kilca stare zaloge pa bo do decembra ravno pošla. Takrat pa pride novi okus :)
Včeraj:
- Ovseno/koruzna kaša s kokosovo moko, mandlji, mletimi orehi ter žlico presnega kakava
- kombinacija tetke skute in domače skute iz Trešnjevke (o tem, da sem dol padel ko sem jo probal pa ne bom. Je sedaj v top 3 med skutami. TETA je TAKOOO ZADELA moj okus, da ji nogice ljubim v kolikor mi bo vedno to dostavia ko pride na obisk. Mislim...skuta je zapakirana v folijo in ker sem še mojim pustil eno pakiranje, za kar mi je sedaj žal, ter jih čez par dni povprašal o skuti, so se samo čudili kam sem jo skril, saj nista vidla nič v hladilniku. Nato pa ugotovimo, da sta skuto imela za sir in tega sploh nista vedla. HAHA, jaooo. Jap, tako kompaktna, suha in trda je!! Reže se z nožem. Hrvati DEFINITIVNO obvladajo. Sploh kajmak, skute in siri so TOP.NJAAAAAM. grem kojci eno žlico zasadit v skuto)
- par domačih piškotov
- pola litra čaja
Danes:
Kino dan in večerja že v izdelavi;
- presna ajdova kaša
- primešan MAXXDESSERT pannacotta proteinski puding z domačim Tinjskim mlekom
- žlica ovsenih in koruznih kosmičev
- mešanica TETKE/TREŠNJEVKE skute
- radenska
+ WOLVERIN 3D!!
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---