24. maj 2012 21:02
jaz zadnji čas ves čas jem solate s sirom, tofujem, tuno ali pa navadni lca jogurt.
24. maj 2012 21:02
jaz zadnji čas ves čas jem solate s sirom, tofujem, tuno ali pa navadni lca jogurt.
24. maj 2012 21:56
Ja sezona solate ,jem jo vsak večer,ampak vsak večer malo drugačno,(mešano)enkrat s sirom ,ali včasih narežem še malo rukule ,drobnjaka,meto ,pa meliso,baziliko..
Milži
25. maj 2012 12:25
Za večerjo je najbolj zdravo skleda sezonske solate. Ima velik vlaknin in skoraj nič nezaželjenega. BREZ GREHA TUDI OB POLNOČI
tajajakašpelaMygrace
sporočila: 6506
25. maj 2012 12:34
Solata zvečer je super, lepo uspava menda...govorim o zeleni, z velik lecitina al kako se že tistemu reče...
Mygrace
25. maj 2012 12:41
Nič!
lp
mzm
25. maj 2012 12:55
Jaz zvečer občasno probiotični jogurt, največkrat nič, saj po poznem kosilu ni posebne potrebe po hrani. Sicer pa sem teden dni nazaj prebrala, da obstaja nov naravni način pomlajevanja. Od 16 ure dalje nobena hrane 14 ur Torej če hočeš bit lep, večerja odpade.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
25. maj 2012 21:22
Zelo zdravo danes povečerjala široke rezance z govejim golažem, zeleno solato in sladoled za desert. Zelo daleč od nič... Filanje zalog, jutri gremo za cel šiht v hribe
Loni Makaroni
25. maj 2012 21:59
Komaj čakam, da bom lahko jedla blitvo iz vrta. Mi si jo včasih privoščimo, kar s pikico olja in veliko česna. Noro Dobro
tejčola
26. maj 2012 11:33
Zdaj ko se je začela sezona češenj ... večerjam nenormalne količine češenj ... ne morem si pomagati. Naravnost obožujem jih ... Tako, da popoldan začnem in nadaljujem pozno v noč - s češnjami, da se razume.
So domače in upam, da je to zdrava "neredilna" večerja .
Mayisa
26. maj 2012 12:26
Mayisa. je napisal/a: |
Zdaj ko se je začela sezona češenj ... večerjam nenormalne količine češenj ... ne morem si pomagati. Naravnost obožujem jih ... Tako, da popoldan začnem in nadaljujem pozno v noč - s češnjami, da se razume. So domače in upam, da je to zdrava "neredilna" večerja .
|
Češnje so polne sladkorja. Ko sem bila na dieti iz zdravstvenih razlogov in sem morala paziti na vnos kalorij in maščob, so bile češnje na seznamu odsvetovanega oziroma prepovedanega sadja. Enako melona, lubenica, grozdje. Ampak škodilo ti ne bo,brez skrbi. Imaš vsaj sladke sanje, kajne?
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Nevzhajana orehova potica
Marmorni sladoledni sendviči