27. maj 2010 14:54
Drage/i moji, jaz sem bila včeraj na bioresonanci in po posegu so me odslovili. Čakam izvide in mislim da v ponedeljek posvet zdravnikov. Dejstvo je, da bo operacija in upam da čim prej. Prepričana sem,da nima it kaj narobe in da je vse še čisto na začetku, tako kot so rekli. Sicer pa bom videla ko bodo izvidi zadnje preiskave. Po vsej tej kolobociji me čakajo toplice, Dobrna. V zvezi s tem me zanima, če e kje v sloveniji nudijo enako kot v Dobrni, se pravi, zdravljenje ženskih bolezni. Raje bi namreč bila kje ob morju pa ne vem, če je tomožno. Ker me v bolnici tako zelo crkljajo in razvajajo me je kar malo sram vprašat. Pa zakaj nebi to zvedela tukaj. Če drug ne, potem računam na našo proxi, ona to kar stresa iz rokava.
Omenjena knjiga Dražigosta Pokorna je tudi danes prišla in ako bom tako polna znanja in nasvetov, da bo kar sevalo od mene. Domača oskrba je taka, da se sploh ne pozna, da jaz ne delam nič. Hči peče kruh, kuha, pripravlja vitaminske solate in napitke, mož lika, pospravlja, včasih tudi on kuha.
Hvala vsem za lepe želje. Obljubim da bom zdrava. Kje si pa upam, da bi bilo kako drugae ob vseh vaših priporoilih in skrbi.
lp Vesna