Zanima me, kakšno posodo naj si kupim, da bom lahko v njej sočasno pekel meso in zelenjavo na plinu. Nekakšna varianta wok/ponev/ekonom lonec.
kbal
Zanima me, kakšno posodo naj si kupim, da bom lahko v njej sočasno pekel meso in zelenjavo na plinu. Nekakšna varianta wok/ponev/ekonom lonec.
kbal
13. apr 2010 9:25
Saj pa gre to v vsaki posodi. Vok je seveda odlična izbira, a tudi v kaki teflonski ali drugačni ponvi lahko meso in zelenjavo pečeš istočano.
Je pa včasih imel tefal čisto posebno ponev, ki je bila po sredini razdeljena na dva dela in si v eni polovici lahko pripravljal eno jed, v drugi drugo (mi smo to uporabljali, ker imajo eni radi omake k mesu, drugi ne).
Razen če imaš kak čisto poseben kuharski namen v mislih?
Mamamia
mamamia
13. apr 2010 9:31
Jaz take stvari rešujem s peko v pekaču v pečici. Vendelina jr.
13. apr 2010 9:33
Všeč bi mi bilo, da bi se zadeva parila, v bistvu me zanima ekonom lonec z mrežo (vem da sem enkrat videl na TV) samo ne vem kako se zadeva kliče. Bi bilo pa fino, če ni zraven aluminija pa teflona, čeprav s študentskim proračunom ne upam na kakšno visoko kvaliteto. kbal
13. apr 2010 9:40
Če imaš pečico, potem se zadeva peče v pari in sicer tako, da na dno pekača naliješ vodo, potem postaviš eno stopničko in na stopniško mrežo in na mrežo sočivje in meso in potem se stvar dejansko peče v pari. Če pa pečice nimaš, potem pečenja v pari skoraj ne bo. Bo kvečjemu kuhanje v pari v loncu na štedilniku - skratka, povej, kaj imaš, da ne bomo prodajali neuresničljivih idej... Vendelina jr.
13. apr 2010 9:43
a misliš parni kuhalnik? ko se hrana v nadstropja naloži? Lizzie
13. apr 2010 9:44
Tudi jaz prakticiram v pecici.Da bi bilo na pari,za to nimam ideje. Drugace pa se kaj taksnega http://www.nakupovanje.net/matrix-mpp-10b-elektricna-pon Glede parnega kuhalnika http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7134 http://www.5pik.si/S76/A16850/Parni+kuhalnik/Phi Sporočilo je spremenil(a) LeINA dne 13. 2010 09:46
13. apr 2010 9:47
Za take študentske potrebe je konvekcijska pečica kar primerna..sicer pa saj so ponve, ki jih naložiš eno vrh druge..to v pečici, kot predlaga Vendelina je pa sploh najbolje, če le imaš pečico, le da za samo enega je mal predraga elektrika.
13. apr 2010 9:50
Všeč bi mi bilo, da bi se zadeva parila, v bistvu me zanima ekonom lonec z mrežo (vem da sem enkrat videl na TV) samo ne vem kako se zadeva kliče. Bi bilo pa fino, če ni zraven aluminija pa teflona, čeprav s študentskim proračunom ne upam na kakšno visoko kvaliteto. kbal
13. apr 2010 9:57
poglej malo med ekonom lonci. mislim da kakšen bi moral imeti še mrežo. vsaj mi imamo enega takega, pa niti nismo iskali te mreže. bannanna_v_slo ;)
13. apr 2010 9:59
Tle punce tok hitr odgovarjate, da sploh ne dohitevam... sam pazte da vas šef ne dobi ;) Kaže da bo wok še najbolj primerna zadeva- kuham na plinu. Sam nekje vem da sem vidu en 'wok' z mrežo pa hermetičnim zaprtjem, a kdo/katera ve kaj je to (morda sem sanjal)? kbalKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z jajčevci, genovskim pestom in češnjevci
Kremna cvetačna juha