5. mar 2010 8:20
Hvala, to me je zanimalo... LP Zdenka
5. mar 2010 8:20
Hvala, to me je zanimalo... LP Zdenka
5. mar 2010 12:31
Ravno dobila paketek:)) Ali se krema shranjuje v hladilniku? Do kdaj je pa rok uporabe? Hvala še enkrat! nemeja
5. mar 2010 14:54
Piše, da se shranjuje na suhem in hladnem, po mojem ne v hladilniku, ker se preveč strdi. Rok uporabe...mislim, da je nekje do konca maja, za točen datum moram it pa pogledat na kanto, torej najmanj še 3 mesece. cukrpekrca
5. mar 2010 23:09
Pravijo, da se lahko tudi zamrzne. Jaz sem jo dala nekaj v zamrzovalnik in naslednjič, ko jo bom rabila, bom videla, če bo uporabna. regina
6. mar 2010 10:09
Aha, Regina, hvala za nasvet. cukrpekrca
2. apr 2010 11:15
Pozdravljene! Če ima katera kaj viška cremeperle se priporočam. LP, Urška Urskab
30. apr 2010 10:37
sam je pa ne moreš nardit doma al kako...jo je treba prav kupiti? manuelca
30. apr 2010 10:50
Vrjetno jo lahko nardiš doma, samo nisem še nikjer zasledila točnih količin za sestavine. Jaz sem jo kupila prejšnji teden, tako da če katera rabi kašno kilco jo z veseljem prodam (Ljubljana, Koper). LP, Urška Urskab
5. maj 2010 10:44
mene zanima, tale krema , kak je pa rok uporabe? kolko kreme ti rata približno z 1 kg? je dovolj za 1 torto? http://irenina-kuhinja.blogspot.com/
5. maj 2010 10:58
Punce, saj vam privoščim, da delate kremo "kot v slaščičarnah", samo zame je pomenilo "kot iz slaščičarne" vedno bolj neke vrste zaničljiv komentar kakor pohvalo. Čar domače peke vidim v tem, da delaš z naravnimi sestavinami in ne z nekimi praški in podobnimi "bližnjicami", ki jih potrebujejo v slaščičarnah, kjer morajo biti stvari hitro narejene, poceni, obstojne in "lepe". Spominja me na znanko, ki ni marala pravega parmezana, ker ni bil tak kot tisti "ribani parmezan" v zelenih vrečkah. Pa brez zamere, ljudje smo pač različni. teta tortaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolčne kremšnite
Jaffa torta