13. feb 2010 21:12
Jaz jih pa režem z električnim nožem, pa se super režejo. Kremo pa vedno naredim doma, pa je vedno gosta-puhasta. lucys
13. feb 2010 21:12
Jaz jih pa režem z električnim nožem, pa se super režejo. Kremo pa vedno naredim doma, pa je vedno gosta-puhasta. lucys
14. feb 2010 12:00
Vanja_v_ZDA je napisal/a: |
Mamamia, po katerem receptu jih delaš? Vanja |
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4969
Po tem receptu jih delam, krema uspeva v nulo. Morda dam jaz malo več sladkorja in ruma, ali povečam vse količine, ampak to je osnova.
Mamamia
mamamia
14. feb 2010 20:13
Jaz pa razvaljano surovo testo razrežem najprej na primerne kvadrate - malo večje, ker se pečene malo skrčijo - lepše dam na vrh kreme, malo manj lepše pa na dno pekača. Kremšnite razrežem nato med kvadratki-samo kremo in pridejo lepi kosi. tatjana66
15. feb 2010 6:45
tole z pečenimi kvadratki poskusim,čeprav sem malo skeptična,če se bo to pokrivalo,čez pekač zakosek
15. feb 2010 10:43
Tudi jaz uporabljam recept iz baze Super kremšnite. Krema je tako dobra, da so gosti vedno v dvomih, da jih nisem kupila v slaščičarni. Se je že zgodilo, da sem morala pokazati cel pekač, da so se prepričali, da je domače. Zgornjo ploščo pa vedno narežem z električnim nožem. Do konca pa potem zrežem z navadnim ostrim nožem. Palma
15. feb 2010 13:56
Pa saj je lažje pečeno testo narezati na kvadratke in jih položiti na vrhu, potem pa vmes kremo razrezati - to je najenostavnejši način, a ne?
Atina
15. feb 2010 14:54
Če katero zanima. V kratkem bodo imeli v Lidlu spet pekač s snemljivim obodom. Cena je zanimiva. Palma
15. feb 2010 15:18
V bistvu v Hoferju, pa še reže se lahko po njem:
Sporočilo je spremenil(a) Atina dne 15. 2010 15:23
15. feb 2010 15:54
tudi jaz imam ta pekač za kremšnite ali pa za gibanico oz. za vse vrste sladic ki jih je potrebno lepo oblikovati za na krožnik lahko se reže po njem je čisto neobčutljiv jaz ponavadi razrežem kar z nožem za kruh, tudi skorjica pri kremšnitah se lepo zareže tako da ostane oblika. JANA V
15. feb 2010 16:36
Pekač je za mojo pečico prevelik. Pladenj sploh, pa tudi okvir.
Raje si bom ogledala tole: http://www.hofer-slovenia.si/si/html/offers/28. Če ne bo seveda, kot se pri njih rado zgodi, zmanjkalo že isto dopoldne.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Panakota z belo čokolado in penino
Burito palačinke z lososom