Pozdravljeni!
Ostali so mi sveži šampinjoni in bom naredila omako.Zanima me če lahko to omako zamrznem,ker je trenutno ne potrebujem ,šampinjone pa moram porabiti.Hvala za odgovor.
lukakore
Pozdravljeni!
Ostali so mi sveži šampinjoni in bom naredila omako.Zanima me če lahko to omako zamrznem,ker je trenutno ne potrebujem ,šampinjone pa moram porabiti.Hvala za odgovor.
lukakore
7. jan 2010 11:07
Po moje lahko. Jaz zamrzujem juhe, mineštre, bolonjsko omako, golaž..... tako da po moje lahko brez skrbi zamrzneš tudi to omako. LP ! banana130
7. jan 2010 11:09
Lahko pa zamrzneš samo šampinjone. Mamamaia
mamamia
7. jan 2010 11:13
Ni panike, sem že neštetokrat naredila omako in jo zamrznila, pa smo še vsi živi :) Gigi_84
7. jan 2010 13:26
Lahko jih tudi spaniraš in zamrzneš.Seveda pride v poštev, če imate radi ocvrte.Za nedeljsko kosilo sem si nekatere stvari pripravila že nekaj dni prej med njimi so bili tudi polnjeni šampinjoni.Te sem napolnila s pršutom siro in kislo smetano,jih dala na pekač zavila s folijo in v skrinjo.Po parih dneh so bili kot sveži.Pečt sem dala še zmrznjene enako naredim s paniranimi še zmrznjene cvrem.Omake pa še nisem zmrzovala tako, da kar se te tiče sem bolj na tankem ledu. sensia
7. jan 2010 13:35
Hvala vsem za odgovore.Sensia to se pa nisem spomnila,ocvrte ima mož zelo rad,super.L.P. lukakore
7. jan 2010 14:29
Mi smo lani delali iomako v katero smo dali tudi pelate (jasno tudi šanpinjone) in jih konzervirali tudi v kozarec. Se krasno obnese. lp Vesna
7. jan 2010 14:59
Lahko narediš tudi juhico in jo zamrzneš, za omako pa ti priporočam, da gobice zgolj blanširaš ali pa jih podušiš na čebuli in kasneje dokončaš s smetano.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Eksotični suši
Pašta s pivom in slanino