23. jan 2010 10:34
Matilda, ravno to sem razmišljala, da bi rumeni material pobarvala, to je 'možnost v rezervi', mogoče pa vseeno naletim na kak primeren kos.
Potem se mi pa pojavi vprašanje, kakšno barvo izbrati, ker nisem tukaj 'doma'.
Atina
23. jan 2010 10:34
Matilda, ravno to sem razmišljala, da bi rumeni material pobarvala, to je 'možnost v rezervi', mogoče pa vseeno naletim na kak primeren kos.
Potem se mi pa pojavi vprašanje, kakšno barvo izbrati, ker nisem tukaj 'doma'.
Atina
23. jan 2010 11:12
Atina, ne vem koliko si daleč od Ljubljane, tam ni težko dobiti barve za tekstil;) Čene pa se da kupiti v prometeju ali antusu preko spleta, le pozanimaj se, da je bo dovolj, ker mislim, da z enim malim lončkom težko pobarvaš toliko blaga. matilda
23. jan 2010 15:44
Barve v vrečkah bi morale biti čsito OK, če jih primerno pripraviš. Recimo barve za pirhe. Pač narišeš tanke črte, lahko s svinčnikom in kockeasto pobarvaš. Saj noi važno, da je 100% po člrtah, mislim, da bi imela mlade pomočniške roka, Atina.....Mogoče bi ppa črte narisala kar z alkoholnim flomastrom, rdečim ali črnim......
rimljanka - zasebno mnenje
23. jan 2010 16:15
Atina, kar imamo zares veliko, ampak tipično za mojstra Miha - rdeče in rumena velika kara - za to pa nisem sigurna, bom pogledala in ti še danes odgovorim. Vem pa, da imamo rumeno rdeč karo, ampak so še tanke modre črte vmes. Ti javim, ko pridem domov. lp http://www.svetmetraze.si
23. jan 2010 19:50
Svetmetraže,
povejte mi prosim, kakšna je razlika v ceni, če nabaviš več kot 10 m istega blaga?
amelie3
24. jan 2010 9:42
Atina! Točno takšne kare ni rumeno rdeče, je pa rdeče plavo rumena. Plavi kvadratki so not. Amelie 3! Če se vzame 10 metrov istega blaga (tudi iste barve) je 10% popusta. Bo pa od ponedeljka naprej en teden spet 30% popust na določeno zimsko blago in na vse Swarovski komponente. http://www.svetmetraze.siKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Vitlof s sirom
Ocvrte brizgane palčke (churros)