20. okt 2009 18:33
Ojoj, koliko hude krvi zaradi razkuhanih makaronov... Saj imamo tajmer, brez skrbi. Ampak včasih se pač zgodi, da ga ravno izklopiš, pa mora en malček na wc, drugi se je udaril v glavo, med usklajevanjem obojega pozabiš na makarone in na hitro še zaključiš nujni mail, ki ga sestavljaš že od jutra... In je na štedilniku kaj prekuhano, zapečeno... Eh, saj tisti z majhnimi otroki to razumejo. Drugi imajo pač druge skrbi, a ne? Nismo nesposobni, ko se nam kaj sfiži. In če vprašamo za nasvet, si pač samo upamo priznat, da nismo vsevedni. Razkuhanih makaronov za 4 osebe pa količinsko rata za 8, tako da je nemogoče vse porabit na isti način, ne da bi na koncu vseeno romali v kanto, potem je namreč škoda truda. Jaz se pa več kot tistih zapečenih z mesom nisem domislila. Hvala vsem¸, ki ste pomagali z idejami, gotovo bodo prišli prav še kakšni raztreseni gospodinji, ki ne uspe uskladit vseh obveznosti
In kar se tiče mene, draga Vendelina, vsaj na moja vprašanja lahko vedno odgovoriš s kakšno pikro, me ne bo spravilo v solze. So me začeli tvoji posti prav zabavati, ko vidim, kako se vživiš v vsako temo... Sem se že spraševala, kaj je narobe, da ni tvojega komentarja...
čoko