5. okt 2009 21:24
s kako omakco bi bli čist hudi ;) bannanna_v_slo ;)
5. okt 2009 21:24
s kako omakco bi bli čist hudi ;) bannanna_v_slo ;)
6. okt 2009 7:47
No, Ežoj, pa si se res potrudil. Pa nobena te ni pohvalila. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
6. okt 2009 7:57
Ah mambica, saj nisem delal zaradi pohvale. Iz firbca sem pregledal nekaj posnetkov in sem poskusil, ker nisem sploh vedel, da se tako dela. Tisto bom tudi poskusil z " vlečenimi " ( raztenjenimi ) rezanci od navadne moke. Pred časom ( kakšen let nazaj ) sem nekje prebral, da se tako dela, poskusil in mi ni ratalo, sedaj sem si ogledal nekaj videov na to temo in " ima da rata ".
ežoj
6. okt 2009 8:33
mambica je napisal/a: |
http://www.youtube.com/watch?v=hNn3Igh_Noc&feature=r ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^ |
6. okt 2009 8:34
Ežoj, tebi pa vsaka čast. Ne samo da si se potrudil, tudi uspelo ti je blažkaa
27. nov 2009 18:46
Prosila bi, če mi kdo posreduje recept za kakšno brezmesno azijsko jed kjer se uporabljajo široki riževi rezanci. Ko sem bila v onih krajih, sem kupila pakungo tenkih riževih rezancev na kateri je bil tudi recept (Pancit--Filipinska jed). Bilo je super ampak rezanci so zmanjkali, tukaj pa sem dobila samo široke rezance in z njimi ta recept več ni bil tako dober. Hvala KornelijaPT
29. nov 2009 19:49
Bom kar tukaj prašala ,kje se da kupit riževa moka .Sem jo iskala v Šparu ,Huferju in v Tušu pa jo nisem našla. Milži Sporočilo je spremenil(a) Milži dne 29.nov 2009 19:50
30. nov 2009 5:03
V našem Sparu jo imajo vedno, poglej pa na oddelku za eksotično hrano. ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^
30. nov 2009 5:32
Toliko vas se zanima za izdelavo riževih rezancev! Kako jih uporabljate? Kakšne jedi pripravljate od njih? KornelijaPT
30. nov 2009 5:52
Tukaj je nekaj receptov in ogromno uporabnih informacij. http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4017 ˇ^~ˇ^~ˇ^ˇ~˘˘^^Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sirovi napihnjenčki z dodatkom
Rumove kocke