16. jan 2012 17:41
NO ZDJ PA RES NE MISLIM VEČ ŠPARAT BESED.
Vandelina...Vrjetno si si ti totalno zasrala življenje in živiš kot ločenka v majhnem stanovanju, otroci te ne pridejo pogledat( domnevam, da so odrasli, ker se mi zdi, da si ti že kar v letih), napadla te je mena, nimaš družbe in tako je tvoje edino poslanstvo in edini način, da se sploh počutiš še nekako pomembna oz. da te svet še potrebuje kritiziranje vsake črke in vsake besede, ki ni napisana izpot tvoji prstov.
Ponavadi so ljudje, ki se tako vedejo resnično osamljeni in nimajo kaj počet. Doma sedijo, kupujejo smetano in pečejo gore tort, ki jih nimajo nikomur za ponudit in jih samo še kuhanje in pečenje pripelje čez dan...
Dejstvo je tudi, da nikomur nisem zamerila, če je kritiziral moje pisanje, ampak način kako si se ti tega lotila je podel in nizek in nikakor dobra, topla in prijazna oseba ne naredi tega tako kot ti.
Vseeno bi bilo lepše, če spremeniš svoj način in ljuden na lep način poveš kaj te moti, kajti ne boš vrjela ampak človek lahko marsikaj razume, pa čeprav ni ti in se drugemu človeku prilagodi... Hotela sm reči, da se imaš za popolno damo, ampak bom rekla tako, da si osamljena kokoš, kajti dame se ne vedejo tako kot ti, ker ljudi ne postavljajo v neprijeten položaj.
Za razliko od tebe nisem želela bitit nasram in tudi priznam, da se tokrat bila, ampak žal...ČE IMAŠ TI PRAVICO SODITI, LAHKO SODIM TUDI JAZ.... Raje pa kakšno punco povabi na kavo, če ti manka družbe, boš bolj srečna kot če jim najdeš tle....
AJA,DA ŠE JAZ DAM PRIDIGO...STARA MOJA:d PRIJAZNOST IN UVIDEVNOST, TER SPREJEMANJE TVOJEGA MNENJA:d TO NE BO PRIŠLO SAMO OD SEBE.....
ZAČNI SE OBNAŠAT...
lep večer še naprej
brusketka
Sporočilo je spremenil(a) brusketka dne 16. 2012 17:54
Sporočilo je spremenil(a) brusketka dne 16. 2012 18:23