V to temo sodijo vaši vtisi, mnenja, graje, pohvale... Uvodni nagovori so pa med novicami ;-) (ja, od zdaj naprej bodo novice res novice ne več 3 mesece stara obvestila).
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
V to temo sodijo vaši vtisi, mnenja, graje, pohvale... Uvodni nagovori so pa med novicami ;-) (ja, od zdaj naprej bodo novice res novice ne več 3 mesece stara obvestila).
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
8. apr 2009 16:06
iskrene čestitke, zadnji dnevi res niso mogli biti rožnati LP Drejček
8. apr 2009 16:06
Aha, očitno sva istočasno pisala, sem dala pod pisma bralcev. Pa še enkrat, meni se novi look dopade in bravo za vse, ki ste imeli prste zraven.
Loni Makaroni
8. apr 2009 16:07
Ej, super je! Vse pohvale, res ste sefi, zasluzite si cisto petico tako za design kot za gladek in nebolec prehod med starim in novim! lp, proxima p.s. a se lahko malo slepam? Ali bi se dalo enkrat ob priliki uvesti moznost, da bi se dalo odpret vse podstrani neke teme naenkrat (vcasih pogresam pri iskanju po kaksnih dolgih jarih kacah)??
8. apr 2009 16:12
Meni je tale nova kulinarika kratko in malo v š e č
Cila
8. apr 2009 16:13
Čestitke jernej za novo obliko kulinarike. Meni je zelo všeč - enkratno! Pa si nas res držal v šahu zadnje dni. dh
8. apr 2009 16:14
Bravo Jernej... Ogromno dela je bilo vloženega. Iskrene čestitke!
tulka
8. apr 2009 16:14
...budno spremljamo odzive....zdele je še možno nazaj iti!
Bojan Administrator
8. apr 2009 16:15
Kapo dol, fanta! fresh
8. apr 2009 16:15
uh, sem šele sedaj prišla do interneta - prvič danes. Moram se še navadit na nov izgled, pa bo. Zaenkrat se še ne znajdem najbolj, verjamem pa , da ko se bom navadila mi bo super.Izgled je zelo lep, samo... jutri bo že bolje, bom danes zvečer vse bolj prečekirala, pa se bom hitro vpeljala. kleo
8. apr 2009 16:18
Bojan je napisal/a: |
...budno spremljamo odzive....zdele je še možno nazaj iti! Bojan Administrator |
neeee , nikakor ne
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Brownie Muffins