Pistacije potrebujem za pistacijino potico.
Za informacije se lepo zahvaljujem.
Klavdina
Pistacije potrebujem za pistacijino potico.
Za informacije se lepo zahvaljujem.
Klavdina
3. mar 2009 17:37
Jaz sem jih kupila v Mercatorju.
3. mar 2009 17:51
Takšnih, kot jih ti iščeš, pri nas še nisem videla, najdem samo take v olupku. Sem pa imela srečo in sem te dni iz Irana dobila živo zelene, na pličice zrezane pistacije. Bodo baklave "padle", ni kaj. Mamamia
mamamia
3. mar 2009 17:55
So se dobile - zdaj pa ne vem. Bo že kar nekaj mesecev, kar sem jih nazadnje videla (Seeberger, neslane, oluščene). Poglej v kakšnem večjem Mercatorju ali Intersparu, tam so jih nekoč imeli. Lep pozdrav, Sonja Sonja
3. mar 2009 18:26
Jaz sem jih kupila prejšnji teden v enem manjšem Mercatorju v centru Ljubljane. Torej se dobijo.
3. mar 2009 18:43
V navadnih Mercatorjih so še in malo več jih vzemi, da jih boš potem, ko boš napravila, kar si se namenila šeimela dovolj za pistacijev pesto - ko se dokoplješ do njih, ti sporočim kako, če te bo zanimalo.
nola
3. mar 2009 18:51
Bimed jih tudi ima v svojem programu - njihova Natural linija.
Če pa jih res ne najdeš nikjer, enostavno slane vrzi v krop, preverjeno deluje, to smo včasih počeli, ko se neslanih še ni dobilo, vsaj pri nas ne.
Loni Makaroni
3. mar 2009 18:55
Nola, ti kar zdaj sporoči, druge zanima, verjemi......................
rimljanka - zasebno mnenje
3. mar 2009 18:55
Loni Makaroni
3. mar 2009 19:02
Mamamia, tudi jaz sem kupila živo zelene zluščene v Metroju v Grazu. regina
3. mar 2009 19:04
regina je napisal/a: |
Mamamia, tudi jaz sem kupila živo zelene zluščene v Metroju v Grazu. regina |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Cvetačna juha s popečenim kruhom