14. sep 2011 10:47
Loni je napisal/a: |
A si pogledala, če v Slovenijo sploh pošiljajo? Mene so enkrat v angleški spletni trgovini skušali prepričati, da Slovenija ni del EU (tja pošiljajo) niti da ni preostanek sveta (tja tudi pošiljajo). Seveda mi niso znali ražložili, kje naj bi potem Slovenija sploh bila.
|
Kolkrat se je to men zgodil Sem jim poslala link zemljevida Evrope pa ni pomagal Če nas je tolk težil, potem so pa mogoče zato le narisali tudi SLO na njihov zemljevid
Ko sem spomladi letos želela naročit kovter prek amazonUK ni pa ni šlo. Prejšen petek pa sem naročila kastrolo in je prispela v nekaj dneh, brez poštnine. Na amazonDE pa sem naročila keramičen pekač. Prišel je počen po polovici in še okrušen. So rekli naj pošljem nazaj in dobim novega. Sem priložila fotografijo, pa so si premislili, da so stroški previsoki in naj ne pošiljam nazaj. Bom pa vseeno dobila novega, baje mi verjamejo da ne lažem. Me je pa presenetil način kako so odreagiral. Končno so jim tudi naši evrčki pomembni
No knjigice bom še naprej naročala preko US, so v štartu cenejše. Če vrednost ne preseže 22 eurov itak ni carine (vsaj do zdaj je še nisem plačala).
OlivaB