zelo stari in čili ljudje pogosto pravijo,da pojedo veliko kislega zelja.krepi mišice,zlasti srčno,krepi koncentracijo in spomin. pa je res to.
hmm
Temo je spremenil(a) WRAN51 dne 26. dec 2008 13:43:54
zelo stari in čili ljudje pogosto pravijo,da pojedo veliko kislega zelja.krepi mišice,zlasti srčno,krepi koncentracijo in spomin. pa je res to.
hmm
Temo je spremenil(a) WRAN51 dne 26. dec 2008 13:43:54
26. dec 2008 14:28
Ha,ha,ha, Wran,pa smo tam-za prebavo pa je tudi dober.. petardica Sporočilo je spremenil(a) petardica dne 26. dec 2008 14:29:56
26. dec 2008 14:30
A ti je dolgčas med prazniki??? Pa ne veš kaj bi?? petardica
26. dec 2008 16:34
Z vidika c-vitamina je zelo priporočljivo......glede slanosti pa močno dviguje pritisk,vendar kar ne ubije....okrepi.......))))))) Samuelson
26. dec 2008 16:46
Kislo zelje je priporočljivo za sladkorne bolnike in za take, ki imajo zvišan holesterol. meni pa ureja prebavo še preveč
lp
Anamarija
26. dec 2008 18:24
Pa še dobro je...
strippykozamurnik
sporočila: 2311
26. dec 2008 20:44
Wran51,kislo zelje vsebuje veliko vode in vitaminov ter deluje ,ko se pregloboko pogleda v kozarec.... zelo "zdravilno".Prav zares! Sicer pa preberi kaj tudi tukaj:http://en.wikipedia.org/wiki/Sauerkraut kozamurnik
26. dec 2008 20:47
me zanima komu paše zelje ko pregloboko pogleda v kozarec. Včasih še voda marsikomu ne paše, kaj šele vonj po zelju. kleokozamurnik
sporočila: 2311
26. dec 2008 20:56
naslednji dan,kleo,naslednji dan..., te spravi v red, verjemi! Je bolje verjeti,kot preizkusiti! kozamurnik Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 26. dec 2008 20:56:35
26. dec 2008 21:53
kleo je napisal/a: |
me zanima komu paše zelje ko pregloboko pogleda v kozarec. Včasih še voda marsikomu ne paše, kaj šele vonj po zelju. kleo |
Ha, klin se s klinom zbija in za mačka je najboljše pivo na prazen želodec, ali pa kozarec penine. Preverjeno pomaga.
Sicer pa obižujem kislo zelje, mama ga sama kisa doma in nas celo zimo zalaga ... je surovega, v solati z bućnim oljem, v joti, dušenega, segedin, podvarak....
Mamamia
mamamia
27. dec 2008 1:08
kislo zelje je dost uporabno...tudi pri nas ga sami delamo.. posebno zeljnica je zazeljena s strani sladkornih bolnikov. ce ne marate prebavnih motenj oz. prekislosti po macku, ne priporocam surovega (sploh mrzlega ne), temvec ga pred kuhanjem bolj sperite z vodo - ima manjse ucinke/posledice :)) 1postKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Gratinirani fuži s sirom in pršutom