21. jan 2009 16:22
Kako da sem spregledala ta forum? Očitno mi manjka tvoja spodbuda, riba-ribica.
Potrudi se in hitro ozdravi. Saj veš. koliko dela naju čaka. Spomni se, kaj sva vedno govorili: midve bova že zmogli.
Lepo te pozdravljam,
Danica
dh
21. jan 2009 16:22
Kako da sem spregledala ta forum? Očitno mi manjka tvoja spodbuda, riba-ribica.
Potrudi se in hitro ozdravi. Saj veš. koliko dela naju čaka. Spomni se, kaj sva vedno govorili: midve bova že zmogli.
Lepo te pozdravljam,
Danica
dh
21. jan 2009 17:51
Riba-ribica in Marko! Čimprejšnje okrevanje............ pa riba-ribica javi se, KulSlo te pogreša. Marko, prenesi ji naše pozdrave in želje za čimprejšnje okrevanje. Pa srečno! korosica
22. jan 2009 9:06
Še ena, ki je spregledala to temo, ker v drugi polovici decembra nisem bila "priključena". Riba-ribica, bojuj se, kot se znaš, mi pa tebi in tvoji družini pošiljamo veliko pozitivne energije. Srečno! akim
22. jan 2009 9:51
Tudi jaz sem spregledala - sem imela takrat kar nekaj tednov vključen filter .
Ribi-ribici in njenim: saj bo šlo. Kar nekaj jih poznam, ki so se dokaj solidno izvlekli iz situacije. In nekaj takih, ki jim je bolezen sicer pustila posledice, pa so se sprijaznili z njimi in našli načine, da kljub omejitvam še vedno živijo človeka vredno življenje. Res drži: kjer je volja, tam je pot.
Cila
18. feb 2009 9:40
A je kaj novega?
Loni Makaroni
11. mar 2009 18:35
Rada bi vam samo sporočila, da je Riba-Ribica premeščena v Ljubljano v Sočo - upajmo, da bo rehabilitacija uspešna - držimo pesti.
Dušanka
11. mar 2009 19:10
Uspešna bo, seveda. Že držim pesti! daga
11. mar 2009 21:55
Riba-ribica, zdaj, ko prihaja pomlad, ti pošiljam vse najlepše sončne žarke, ti pa se naužij energije in lepote prebujajoče se narave in - čimprej pridi spet med nas.
Mojca
12. mar 2009 8:09
Čim prejšne okrevanje ti želim!!! ursula-ce
12. mar 2009 8:47
Veliko pozitivne energije pošiljam tebi in tvoji družini. akimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom
Zeljne krpice