Mascarpone
ledenka
član od: 1.3.2008
sporočila: 201
27. dec 2008 13:12
Anomis, če se ti to dogaja pa pokukaj malo v omaro kjer imaš tele čokolade in palčke. Zna biti da se bila kje luknjica in so ti molji (ali kaj je že tisti krilati obiskovalec omaric z dobrotai??)prišli (oni naredijo črvičke in pajčevine). Tudi sama sem se enkrat čudila kako so mi lahko prišli v zaprto skleo s pšeničnim zdrobom črvički in pajčevine in pol sem jih vidla letati. Sedaj pa imamo doma v omari tisto stvar, ki je na reklami po tv.(so taki listki z lepilom in se porem zalepijo gor).
ledenka
bannanna
član od: 25.5.2006
sporočila: 5457
27. dec 2008 13:45
sej to mi je čist jasno, da se lahko stvari jedo tudi po izteku roka. sploh ko skapiraš kako v mlekarnah npr določujejo roke, ti je po zdravi logiki jasno da še mora kar nekaj dni zdržati stvar. nisem pa vedela točno kako je z mascarponejem, oz, najbrž bom to tako ali tako ugotovila 31ga ;)
bannanna_v_slo ;)
mizarka
član od: 24.5.2006
sporočila: 988
27. dec 2008 17:54
Tole je pa kot nalašč zame.Kupila sem mascarpone v Hoferju, da bi naredila rezine po trenutnem navdihu( ne vem točno od katere so, stana r mislim) in sem zaradi peke piškotov nanje čisto pozabila.
mizarka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 23, prikazujem sporočila od 21 do 23
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.