Nočitev v rimu

atic  

član od: 19.8.2005

sporočila: 218

tema odprta - 8. jun 2008 23:25 | ogledi: 1.588 | odgovori: 1

dva ali tri dni svojega letnega dopusta bi želeli preživeti v Rimu. Ker smo 4-članska družina je cena nočitve kar pomembna. Ali poznate kakšen kamp, kjer bi najeli kontainer ali B&B hotel, ki ima dobre povezave z železnico, preko katere bi prišli do glavnih turističnih točk.

Glavnino dopusta bi preživeli v Kalabriji, kjer bi najeli apartma. Kateri del Kalabrije je najlepši, predvsem plaže. Mogoče katera lahko priporoča tudi kakšen dober apartma.

Hvala za odgovore, obljubim, da bom poročala o vtisih iz našega potepanja po Italiji.

atic

julijasi  

član od: 20.7.2006

sporočila: 130

9. jun 2008 8:17

poskusite na internetni strani www.holiday-cheque.com. imajo kamp kjer lahko najames kontejner 35 km severno od Rima (vlak do mesta vsakih 30 minut). Kamp se imenuje Roma Flash Sporting Kawan Village, je ob jezeru kjer se lahko tudi kopate. Ne vem sicer na kaksen nacin zadeva funkcionira, sama uporabljam samo camping čeke, s katerimi lahko izven sezone kampiras po zelo ugodni ceni. Verjetno je zadeva nekaj podobnega samo da je www.campingcheque.com za tiste z lastnim šotorom, www.holiday-cheque.com pa za tiste, ki zelijo najeti kontejner, hišico ali kaj podobnega. Čeke sem do sedaj kupovala na Ježici v avtokampu, menda pa je v Ljubljani zdaj prav ena agencija, ki jih prodaja - so imeli stojnico na Gospodarskem r. ko je bil kamping sejem - tako da sigurno kdo ve kje so. Ali pa vprašajte na Ježici. Če je kaj nejasno mi pisite na ZS ali pa kar na ta forum. Pa vasi vtisi iz kalabrije me zelo zanimajo, letos grem namrec na Sardinijo, drugo leto pa je na vrsti Kalabrija z Rimom. lp. anja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecanjica1998
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti