12. maj 2008 13:13
S tem albumom je tako. Pogoj je, da imaš Plus paket. In to ne zaradi kakšne tržne poteze z moje strani, ampak zaradi praktične. Od plus članov imam naslove, niso anonimni, ker jim pošiljam račune. Tisti ki pa ni plus, je pa v praksi enakovreden nekomu, ki se prijavi da dela zgago, pusti lažne podatke in če bi lahko odprl album, bi imel v 10 minutah od vpisa možnost poslati tudi slike, ki niso za objavo. Ali ne bi bila blamaža, če bi odprli foto album, gor pa sami lulčki?!? Da rečem bolj v prijazni obliki.
Albumi namreč NISO cenzurirani! Zato so odprti samo za pluse. Če pa bo dovolj interesa sem pripravljen storitev tako predelati, da bo odprta za vse. Ampak na način, da kdor mi piše in pove, da bo dal gor kulinarične slike, mu damo določeno število slik. Tako samodejno da bo za vsakega pa to ne bo. Ker ne more biti, ker ni cenzure.
Tako da recimo katko lopatko poznam v smislu, da vem, da gor ne bo dajala neprimernih vsebin in ji odprem albume. Nekemu xyz, ki se je včeraj včlanil pa pač ne odprem kar tako. To se mi zdi edini način, da ne bo na kulinarični naši strani prihajalo do takih in drugačnih svinjarij.
Povejte, če ste za to? Če koga ta možnost zanima?
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije