12. maj 2008 20:47
Ja, tudi mene zanimajo izkušnje. Te so takrat, ko nimaš pojma, vedno dobrodošle. Ker...zdi se mi nesmiselno kupovat nek stroj, ki bi ti potem zato, ker pač nisi čisto zadovoljen, stal v omari. lp
jana1
12. maj 2008 20:47
Ja, tudi mene zanimajo izkušnje. Te so takrat, ko nimaš pojma, vedno dobrodošle. Ker...zdi se mi nesmiselno kupovat nek stroj, ki bi ti potem zato, ker pač nisi čisto zadovoljen, stal v omari. lp
jana1
12. maj 2008 23:02
Hojla! Na tuji spletni strani sem prebrala nekaj mnenj za ta strojček. Rezultati so sledeči: - 10 mnenj, 8 pozitivnih, 2 negativna - v glavnem so navdušeni, da je enostavno in da je sladoled precej boljši kot kupljen - negativne kritike so letele v glavnem na to, da je posodo treba dat v zamrzovalnik, in da je treba prej preverit, če imate dovolj velik predal, saj mora posoda stati pokonci! - drugi so imeli težave zaradi slabo prebranih navodil - najprej je treba vključiti strojček in šele potem vlivati surovine, saj se sicer ob robu naredi ledena skorja, ki je za boga ne dobite stran. Lp, veverica
13. maj 2008 2:01
Jaz sem pa včeraj ravno naročila aparat pri neckermannu za 19€, pa da vidimo... katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
13. maj 2008 8:17
katka lopatka, tudi jaz sem se zagledala vanj...................sporoči kakšne bodo izkušnje. katjushka
13. maj 2008 8:29
Mi smo tak aparat za sladoled kupili v Udinah za 10 eur. Za domačo porabo pride zelo prav. Ko jemo kosilo, se sladoled sam dela. Posodo imamo pa skozi v zmrzovalniku. Malčica
13. maj 2008 10:57
Jaz sem imela pa s tem varilnikom smolo že od vsega začetka. In vedno sem odlašala s klicanjem, zdaj pa ste me ve spodbudile da to zares storim. Klicala sem torej, a imajo servise le v Metliki. In na veliko presenečenje, mi je gospod s katerim sem govorila po mobilniku( v imeniku imajo le mobilne številke)dejal, da bo en dan kar k meni prišel, da ne bom pošiljala. Očitno se veliko časa nahaja v Ljubljani in bo to opravil mimogrede.
Če je res tako kot predvidevam, so vredni vse pohvale. Vam sporočim, da boste vedeli tudi vi.
PS.:Sem ga pa kupila v kompletu s posodami iz katerih se z malim pripomočkom izsesa zraki, te so tudi zelo uporabne.
Aki
Aki
13. maj 2008 11:31
Katka lopatka ali imaš kakšno sliko od tega Neckermann-oveg?Imam njihov novi katalog samo ne najdem,sem pogledala malo tudi na njihovo stran pa tudi tamo ne najdem. golubić
13. maj 2008 11:56
Ne, ni na strani, niti v glavnem katalogu, je pa bilo v nekem posebnem katalogu - prospektu. Dobivam namreč vse živo od njih, ker sem VIP kupec... Doma lahko poslikam pa prilepim sem. katka http://katka-lopatka.moj-album.com/
13. maj 2008 12:11
Lepo prosim,res bi ga rada videla.Lp. golubićKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Jabolčne rožice