19. mar 2008 13:28
Dobro, a se je med tem že našel izvajalec za te piškote? Ker meni ob tem vprašanju nekaj ni bilo jasno: Namreč, če se organizira nek dogodek, kjer se povabi toliko in toliko ljudi, je ponavadi vključen izbor gostinca in hudiča, če da gostinec kaj nase, potem bo bodisi sam naredil tiste piškote (konec koncev, če imaš opremo, potem pa res ni takšna grozna stvar) ali pa bo koga poiskal, ki bi to naredil. Tudi ni taka grozna stvar najti tiskarja (najdi.si in te stvari), ki bi z zdravju neškodljivimi barvami natisnil tiste misli in bi potem ti listiki preživeli peko. Okej, dopuščam možnost, da je morda s kitajskimi restavracijami malo težje, ker je morda kak jezikovni problem in pride do nesporazuma, če se pogovarjaš z uslužbenci po telefonu. Ampak, konec koncev, oni znajo bolje slovensko kot mi kitajsko. In v tej zgodbi so oni gora in organizator Mohamed in kdo gre h komu? Se vzame pot pod nogo (vidim, da transport in razdalje niso problem) in se gre na prvo lokacijo kitajske restavracije (pa naj me nekaj brcne, če je to dlje kot 50 km od kateregakoli kraja v Sloveniji) in poskuša na lokaciji nekaj dogovoriti. Če nič od tega ne funkcionira, se pogugla oziroma se najdisija kako legendo od cateringa v Sloveniji (oziroma, če ni problem ne razdalja in 2000 ljudi je kar veliko, zakaj niso na event-managemntu že takoj povprašali kako legendo od cateringa), kako se naredijo piškoti in notri paprički in koliko to stane. In če se ugotovi po vseh teh poskusih, da je no-way, da bi se ti kolački naredili, se pač ne bodo naredili. Skratka, Barbič, tule so ti navodila za lovljenje ribe, zdaj pa ulovi to ribo. Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 19. mar 2008 13:30:12