3. feb 2016 8:48
Pozdravljeni!
Tudi jaz bi lepo prosila, če mi lahko nekdo posname in pošlje CD Aerobika za vsakogar. Vse stroške presnemavanja in pošiljanja nosim sama.
Najlepša hvala.
Vesna
3. feb 2016 8:48
Pozdravljeni!
Tudi jaz bi lepo prosila, če mi lahko nekdo posname in pošlje CD Aerobika za vsakogar. Vse stroške presnemavanja in pošiljanja nosim sama.
Najlepša hvala.
Vesna
2. feb 2019 13:34
Obujam temo. Ali še kje obstaja kak uporaben zvočni posnetek Aerobike za vsakogar? Lepo lepo lepo prosim javite mi na 0par1tis2@gmail.com
Ne morem opisati kakšno sentimentalno vrednost ima ta kaseta zame...
23. feb 2024 17:28
Spoštovani,
že leta iščem audio kaseto Aerobika za vsakogar. Hvalezna bom, ce bi mi jo bil kdo na moje stroske pripravljen presneti. Prosim za povratno info. Karin
23. feb 2024 21:07
KarinKB je napisal/a: |
Spoštovani, že leta iščem audio kaseto Aerobika za vsakogar. Hvalezna bom, ce bi mi jo bil kdo na moje stroske pripravljen presneti. Prosim za povratno info. Karin KarinKB
|
Najbolje, da preko zasebne pošte pišeš kateremu od zgoraj sodelujočih v debati. Desno zgoraj nad imenom, ob ikoni za lik, je oblaček "zs", klikneš nanj in napišeč sporočilo. Kulinariki so bili vedno pripravljeni pomagati.
25. okt 2024 19:32
Ivan7 je napisal/a: |
Tortica in jana2 Prav lepa hvala obema...se mi je oglasila ena gospa iz Ptuja in povedala da ima to kaseto doma tako da je zadeva urejena.Če rabi katera kopijo - sedaj smo naredili CD lahko brezplačno pošljem lp Ivan7 Ivan7 |
Pozdravljeni. Vem, da je minilo ze nekaj casa, ampak imate morda se na voljo posnetek?
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Jabolka v srajčki