4. mar 2008 19:20
Moja najljubša večerja pa je mozzarela in svež paradižnik! In to kar tista od soseda-njihova znamka, je taaakoo zelo mehka, da se kar topi v ustih... mala zelena
4. mar 2008 19:20
Moja najljubša večerja pa je mozzarela in svež paradižnik! In to kar tista od soseda-njihova znamka, je taaakoo zelo mehka, da se kar topi v ustih... mala zelena
4. mar 2008 19:52
Mala zelena, tole pa sploh ni fer, da veš! Se mi kar sline v ustih zbirajo...... Je pa res, da mi to bolj v poletnih mesecih tekne!
LP
cervus
19. jun 2012 7:36
Pol merice pistacijevih proteinov, deci domačega mlega, 4deci vroče vode in http://www.imdb.com/title/tt0036855/
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---
27. jun 2012 14:25
Ponavadi si zmešam gost kazein, v katerega vržem malo zdrobljenih makadamij.
Jutica
29. jun 2012 22:43
Danes velika skleda primotaje z kuhano jačko in obilo česna.
dari
30. jun 2012 14:19
jaz jem za večerjo pretežno beljakovine, ker če je OH mi naslednje jutro želodec stoka. največkrat si naredim kak piščančji zrezek ali pa si vmešam sadje v skuto ipd...
mali kuhar
3. jul 2012 8:48
Nič ker LENTAMO!!
Hvalabogu, vsaj beljakovine z okusom pistacij imam. MMM kako so kremaste. Ravno prav, pol merice zvečer, da malo nahranim mišice pred spanjem. Zato pa so zajtrki KRALJEVI!
11. jul 2012 15:18
Jaz sem pa ravno kupila beljakovine z okusom češnjevega jogurta. Kako je pa to dobro. Pa še naravne so - s stevio, brez raznih aspartamov, saharina, acesulfama...
He he, imam pa tudi jaz kraljeve zajtrke
Jutica
11. jul 2012 16:17
jutica, kje si dobial osladkane s stevijo?
11. jul 2012 17:32
a vi beljakovine jeste oz. pijete z vodo kot piše na navodilih za pripravo ali jih jeste tudi z mlekom,jogurtom,skuto... meni osebno so s skuto zelo dobre
mali kuharKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Kremni rezanci s tartufi