Oj!
Sem že pogledala v bazo,sedaj me pa zanima kakšen res preizkušen recept.
Že v naprej najlepša hvala
nejcanja
Oj!
Sem že pogledala v bazo,sedaj me pa zanima kakšen res preizkušen recept.
Že v naprej najlepša hvala
nejcanja
25. nov 2007 9:02
lahko poskusiš od tu, recepta sta na drugi strani http://www.moj-album.com/uredi/katka-lopatka Prejšnji vikend sem delala skutno torto po tem receptu, oziroma skombinirala sem dva, kvadratno skutno in sadno smetanovo. Naredila sem skutni nadev, vanj narezala mandarine, povrhu pa žele iz breskev iz kompota. Fotografija je tudi zraven. Kremo sem delala po receptu pri kvadratni skutni torti, idejo o sadju in želeju pa torej povzela po sadni smetanovi. Rezultat je bil odličen. Uporabila pa sem vse finte katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 25. nov 2007 09:03:53
25. nov 2007 10:43
Pozdravljena nejcanja! A želiš narediti torto z več plastmi biskvita s skutnim nadevom, ali bolj varjanto biskvitno dno potem pa sktna krema in preliv.... ??? Jaz prakticiram oboje. Sporoči, pa ti pošljem recept. Lp.
25. nov 2007 10:51
Skutna torta od mamemije je zelo dobra, preverjeno.
25. nov 2007 11:14
Oj! Sem jo naredila po receptu,ki ga je dala inkubaterica in tako lepo diši.Jo bom nesla še dol k tašči na probo,potem pa podam oceno. Pa vseeno hvala lepa vsem pa pa nejcanjaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Marmorni kolač
Pijana Kokoš