Zanima me, kako naj odstranim črn tuš s sinove majčke in pa motorno olje s svetlih hlač. Majce še nisem oprala, hlače pa žal že, pa ni šlo ven. Hvala za vsak nasvet.
elišeba
Zanima me, kako naj odstranim črn tuš s sinove majčke in pa motorno olje s svetlih hlač. Majce še nisem oprala, hlače pa žal že, pa ni šlo ven. Hvala za vsak nasvet.
elišeba
3. okt 2007 12:03
Pobarvaj vse na črno, mislim, da nimaš druge rešitve. Malčica
3. okt 2007 12:13
Madeže olja se spravi dol s sprejem K2R, ker pa je bilo to že oprano pa ne vem " mogoče ",probaj. Ali pa čistinica!!!! evamaja
3. okt 2007 12:38
Majico v čistilnico. Sinu kupi nove hlače. Cena za nove hlače bo šolnina za spoznanje, da se s takimi madeži nikoli ampak nikoli ne eksperimentira v domačem čistilnem laboratoriju. Vendelina jr.
3. okt 2007 13:50
Kupi čistilo Backman (Muller, Spar) za čiščenje črnila. Čistilo je pakirano v malih zelenih plastenkah. Skoraj vsak madež ima svojo stekleničko. Mogoče najdeš tudi tako za motorno olje. Jaz sem nazadnje očistila temno barvo za lase s svetle trenirke. LP K
3. okt 2007 15:57
Za madež od motornega olja uporabi čistilo TRIM ali MEGLIO. Na hlače nanesi čistilo in ga pusti nekaj časa. nato operi. LP IRENA moroz.i
3. okt 2007 20:45
Tudi jaz bi za odstranitevmadeža od motornega olja svetovala MEGLIO. Je preikušeno, ker sem bila tudi jaz v takšni situaciji in mi je sodelavka svetovala, da naj poizkusim z M egliom in uspelo mi je.
marja
3. okt 2007 21:05
še en glas za Meglio ali Trim. No, meni je najbolj všeč vonj od Chante clair-a, deluje pa na istem principu kot prej omenjena dva. Meni je z njim uspelo odstraniti madež od motornega olja iz kavbojk, predhodno sem poskušala z Vanishem in Froschem, pa brez uspeha. Postopek je pa preprost : našpricaš na suhe hlače, počakaš kakšnih 15 minut, nato daš prat v pralni stroj. Veliko uspeha ! pi.kica
3. okt 2007 23:42
Hvala za vse nasvete. Več glav več ve. elišeba
11. okt 2007 0:03
elišeba je napisal/a: |
Zanima me, kako naj odstranim črn tuš s sinove majčke in pa motorno olje s svetlih hlač. Majce še nisem oprala, hlače pa žal že, pa ni šlo ven. Hvala za vsak nasvet. elišeba |
11. okt 2007 8:31
šmiržajfa še obstaja, verjetno jo imajo v kakšen merkurju. ali veste sploh za kaj se gre? to je tisto grobo milo v plastični posodici, z njo si mehaniki očistijo roke po delu v delavnici. nektarinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Veganski sladoled z navihanci
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem