5. sep 2007 8:45
Midva greva pa ćez slabe 3 tedne v Hurgado za en teden, to imava še dolg od lanske obletnice poroke. Letos sva imela morja in počitka le par dni, otroci so šli že po svoje, midva pa sva okrog hiše delala, zato greva sama.
Kot pravite, križarjenje je kar drago, tale aranžma pa sva dobila kar ugodno. Je namreč all inc., hotel v Hurgadi, 4 zvezdice, pa ene tri izlete bova naredila. Ostali čas pa misliva tudi malo počivat.Zadevo sva rezerv., plačala avans 30%, zdaj me je pa začelo skrbet, ali sva prav izbrala, ali sem se zafrknila z izbiro kraja, hotela, ali so 4 zv. premalo. Pa ne skočit name, kaj se pa greš, kaj pa to rabiš, priznam, da sva malo razvajena, želiva en nivo, dobro hrano, čistočo, medtem ko enim to ni pomembno. Nama je, zato lepo prosim, če ima kdo izkušnjo ali če koga pozna, ki je bil tam, mi pove, kako je hotel Le Pascha resort- čisto?hrup?hrana? Vem, da je v centru Hurgade, ob ulici Sakale, ob morju...
Te dni obiskujem v zvezi s tem razne forume, med dr, sem bila tudi na strani Zveze potrošnikov, kjer so zbrane pritožbe, in ko vse to berem, sem skoz bolj panična, kaj vse me lahko tam čaka...
V zameno pa ponujam izkušnjo na Djerbi, kjer smo bili vsi štirje 1 teden bili v Sidi Mansourju, kjer smo tri izlete naredili, ostale dni pa na plaži. Moram pohvaliti hotel, kjer je bilo čisto, dokaj prijazni, dobra hrana, na izletih pa pač doživiš malo sveta, ki je bil za nas pač čisto nov.
Sprva sem bila lani navdušena nad kombin. safarija in počitnic v Tunizijo, pa je minilo, ko nisem mogla izbrat hotela, kjer bivaš zadnje tri dni, bil je slab, 3 zv. in sem po forumih zasledila graje.
Če koga v zvezi z Djerbo še kaj zanima, naj vpraša, obenem pa prosim za odg. na zg. dvome, če kdo kaj ve. Hvala, pozdrave
juma