17. jun 2002 11:08
Pri nas bo pa danes po sinovi želji pizza. Klasična z dodatkom tune. Testo pa sem pripravila že včeraj, tako, da bo hitro gotova.
17. jun 2002 11:08
Pri nas bo pa danes po sinovi želji pizza. Klasična z dodatkom tune. Testo pa sem pripravila že včeraj, tako, da bo hitro gotova.
17. jun 2002 12:12
pri nas bo pa riževa solata. Maja Cerkovnik
17. jun 2002 12:42
Z ocvirki zabeljen stročji fižol in kuhan krompir v kosih. namesto ocvirkov je lahko prepražena čebula. LP špelaneznan uporabnik
17. jun 2002 13:33
Danes sem odkrila na spletu en forum, ki je še kar zanimiv. Med.Over.Net. Tam je kar nekaj zanimivih forumov, jaz konkretno sem prebrskala tistega z naslovom Prehrana. zanimivo, dober iskalnik, morda malo manj pregledno kot na Kul.slo. larisa
17. jun 2002 14:26
Med over net je itak zakon.
17. jun 2002 14:34
Pri nas bodo pa široki rezanci, ki jih pomešam omako iz tun, na kocke narezanega kuhanega korenčka in graha iz konzerve. Vse te sestavine v posodi pogrejem in dodam kislo smetano, potem pa prelijem po testeninah. Okusno je. Zraven pa seveda skleda solate. Dober tek.
26. jun 2002 12:03
Jutri boranja z mladim stročjim fižolom in za posladek sladoled. LP,Hali
26. jun 2002 19:56
Kaj pa marelični cmoki? Pri nas smo jih jedli včeraj. lp, Irena
27. jun 2002 11:27
V gozdu že rastejo gobice. Danes popoldne skok v hosto, jutri pa na krožniku pražene gobice z jajčki in zeleno solato z domačega vrta. Poleg gobic boste našli še kakšno borovnico. Zamrznite 2 dcl borovnic in 2 banani. Drugi dan jih zmiksajte (zdrobite zamrznjene) v gosto ledeno kašo, dodajte malo sladkorja po želji ter 1/2 dl sladke smetane ali mleka, da dobite kepo, in sladoled je nared! Tanja Tanja
2. jul 2002 16:25
krompirjeva juha in palacinke z marmelado. Jozica StensakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Piščančja juha s tortelini
Špageti s paradižnikovo omako in baziliko