Zelo rada poskušam različno hrano. Probala sem že veliko različnih kuhinj sveta![]()
,obožujem grško, italijansko, morsko
in pravo domačo slovensko
kuhinjo. Katero bi pa vi radi preizkusili?
ANJA![]()
Zelo rada poskušam različno hrano. Probala sem že veliko različnih kuhinj sveta![]()
,obožujem grško, italijansko, morsko
in pravo domačo slovensko
kuhinjo. Katero bi pa vi radi preizkusili?
ANJA![]()
13. mar 2007 15:34
zelo rada bi šla v italijo in tam preizkušala njihove jedi. zdi se mi da oni vso hrano pripravijo s posebno voljo, ljubeznijo in okusom. italijansko vsekakor. nektarina
13. mar 2007 15:51
Pravo indijsko, pa azijsko, kitajsko lidka
13. mar 2007 15:53
Šla bi v New Orleans, jedla njihovo cajun food in poslušala njihovo muziko! TO bi bilo res super. Lisa
13. mar 2007 16:10
Obožujem vse, kar ponuja morska globina. Rada bi šla nekam za 3 dni, kjer bi od "jutra do sutra" uživala v morskih specialitetah. Pa naj bo to katerakoli obala že!
13. mar 2007 16:59
Vse kulinarike, ki so nastale ob toplih morjih. Kjer je toplo vreme, imajo ljudje več veselja do življenja v sebi in to se pozna tudi pri hrani. Drugače pa me je najbolj pozitivno presenetila gruzijska kuhinja - žal sem jo preizkusila samo v Rusijji - ampak kadarkoli sem tam, iščemo gruzijske restavracije. Kako gruzijska kuhinja izvrstno kombinira sire, orehe, ribe, sadje in zelenjavo....za polizati prste. Vendelina jr.
13. mar 2007 18:03
Indijsko, jamaijsko, tunizijsko, maroško.... pa še bi se našlo. Tudi kakšno ta pravo afriško bi rada,... Ampak pri nas samo sanje.... Levinjav
13. mar 2007 18:43
Mene pa najbolj mika, da bi nekega lepega dne stala polnih ust in praznega želodca pred ta pravo rusko zakusko.![]()
LP
cervus
13. mar 2007 18:50
Ka za pijačo pa nete pitali? Ni vse v hrani - sploh pa ne alkoholejof. Šla bi/bom na Irsko in tam fse sprobala. tumpika
13. mar 2007 19:05
tumpika kaj pa imajo na irskem? rusija je vodka, nemčija, češka pivo, ... nektarina
13. mar 2007 20:14
Jaz bi pa rada probala tisti ogromen g. kremenateljc, ko ga vidimo v kavbojskih filmih. JORDIKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Kraljevska jajčka s holandsko omako

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom