Kuharca37, mislim, da ti ni treba v Topolščico, lahko z vašim rotvajlerjem ostaneta kar pri dr. Berniku, mi se vozimo tudi k njemu in so našega Zeusa že dvakrat skoraj od mrtvih gor spravili. Pa tudi ta malo mešanko. Pa ne stanujemo ravno za prvim ovinkom, bi nam bila Ljubljana precej bliže. Všeč mi je pa tudi to, ker zmeraj koga dobiš in so pripravljeni takoj pomagati. Zdaj bom pa tako rekla, meni se operacija niti ne zdi tako draga, saj je naš Miha že samo za en zobarski poseg dal čez 20 jurjev. Se hecamo, da je dal več za pasje kot za rihtanje svojih zob.Že sama narkoza (računana na kilažo) pač veliko nanese. Ne vem, za našega psa bi pri nas naredili vse, kar se da. Da ne bi potem obžalovali. Odločitev je vaša. Zeus sicer vezi pretrganih ni imel, je pa skoraj fental hrbtenico, pa preko klopa je staknil vse mogoče in fekcije, ki so se mu ponavljale, je imel celo glavo in vrat gnojen. Pa so vse zrihtali. In je zdaj prav vesel in zdrav upokojeni reševalni kuža, star je sicer komaj 6 let, a smo ga ravno zaradi hrbtenice upokojili.
Loni Makaroni